Gyártósor Érzékeny felületeket Mewatex Ultra törlőkendővel lehet tisztítani

Érzékeny felületeket Mewatex Ultra törlőkendővel lehet tisztítani

MEWA | 2018.08.30 08:49

Érzékeny felületeket Mewatex Ultra törlőkendővel lehet tisztítani

A 21. század iparát a digitális folyamatvezérlés, precíziós megmunkálás és a robotok alkalmazása jellemzik. A tűréshatárok a korábban elfogadott toleranciák törtrészére zsugorodtak. A magasan fejlett iparágakban a berendezéseket precízen kell karbantartani és üzemeltetni. Igaz ez még egy olyan viszonylag egyszerű folyamat esetében is, mint a gépalkatrészek tisztítása. A teljes körű törlőkendő-szolgáltatást nyújtó MEWA erre is tud megoldást.

Hirdetés

A rendkívül finom MEWATEX ULTRA törlőkendő érzékeny felületek tisztítására és polírozására egyaránt használható. A törlőkendő kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik, miközben a megtisztított felületen a törlés vagy fényesítés után nem maradnak hátra bolyhok. A MEWATEX ULTRA hihetetlenül rövid idő alatt képes saját térfogatának sokszorosát felszívni.

A MEWATEX ULTRA törlőkendők elképesztő nedvszívó képességgel rendelkeznek

A MEWATEX ULTRA tisztítókendők optimális tulajdonsággal rendelkező pamutszövetből készülnek. Bárhol használhatók, ha az a cél, hogy egy felület a lehető legnagyobb mértékben pormentes legyen. Ilyen igények jelentkeznek például felületkezelések esetében, az elektronikai vagy a légtechnikai iparban, pneumatikus berendezéseknél és a gépjárműgyártásban.

A MEWATEX ULTRA törlőkendőket természetesen teljeskörű szolgáltatással együtt lehet megrendelni. A MEWA gépkocsivezetői a kendőket tartalmazó biztonsági konténereket közvetlenül a felhasználási területre helyezik ki. A piszkos kendőket rendszeres időközönként elszállítják, kimossák, majd újra kiviszik. A fenntarthatóság jegyében egy törlőkendőt ilyen módon akár ötven alkalommal is lehet használni.

A MEWATEX ULTRA törlőkendők érzékeny felületek tisztítására valók

A MEWA törlőkendő-szolgáltatása keretében négy különböző minőségű törlőkendőt használhatnak a vállalat ügyfelei. A 2018-ban Magyarországon Business Superbrands elismeréssel kitüntetett MEWA alapfilozófiájához tartozik a többszöri felhasználhatóság. A törlőkendők kihelyezéséről és elszállításáról, valamint környezetbarát mosásáról a MEWA gondoskodik, szerződéses partnerei így folyamatosan alapfeladatukra koncentrálhatnak, a gépeknek szennyeződések miatt nem kell leállniuk.

Kiemelt Partnereink