Gyártósor Egyedi gyártású vontatmányok a Maxi-Szertől

Egyedi gyártású vontatmányok a Maxi-Szertől

autopro.hu | 2023.08.08 15:18

Egyedi gyártású vontatmányok a Maxi-Szertől

Fotó: Maxi-Szer Kft.

A Maxi-Szer Kft. anyagmozgató eszközök, gyártáskiszolgáló berendezések fejlesztésével foglalkozik. Saját gyártású termékei között megtalálhatóak a lean rendszerbe illő szállító eszközök, speciális vontatmányok.

Hirdetés

A hagyományos milkrun logisztikába illő JIT (just in time) illetve JIS (just in sequence) elektromos vontatóval, targoncával vontatható kocsik gyártása mellett egyedi igényekre is felkészült a vállalat.

Az utóbbi években több, mint ezer gyártáskiszolgáló vontatmányt, kocsit gyártottak mind az autóalkatrész-gyártó vállalkozások, mind egyéb multinacionális vállalkozások részére. Saját termékeik között megtalálható a KLT ládaszállító kocsi (bodenroller), a huzalszállító kocsi, különböző típusú raklapszállító eszközök, de polcos vontatmányok is.

Az 1996-ban alapított Maxi-Szer Kft. raktártechnikai rendszerek, intralogisztikai rendszerek és üzemeberendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt évtizedekben számos logisztikai vállalkozás, multinacionális gyártó, autóipari beszállító bízta meg az intralogisztika területén felmerülő igények megol​dásával.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidraulikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink