Gyártósor BGS ISD2022: A sugárzás térhálósításának előnyei az autóipari alkalmazásokhoz

BGS ISD2022: A sugárzás térhálósításának előnyei az autóipari alkalmazásokhoz

autopro.hu | 2022.09.22 17:37

BGS ISD2022: A sugárzás térhálósításának előnyei az autóipari alkalmazásokhoz

Fotó: BGS

Az éghajlatváltozás bolygónkon arra kényszeríti a fejlesztőket, hogy innovatív változásokat és folyamatokat hajtsanak végre számos különböző területen. Az autóipar sem különbözik ettől.

Hirdetés

Ezeknek a változásoknak az intenzitása és gyorsasága óriási volt az elmúlt évtizedben. A BGS munkatársai, Dr. Michal Daněk és Wilhelm Schneider „A sugárzás térhálósításának előnyei az autóipari alkalmazásokhoz" című előadásukban bemutatják a jelenlegi trendeket, valamint, hogy a sugárzási keresztkötés és a sugárzási térhálósított alkalmazások hogyan reagálnak rugalmasan a legújabb követelményekre, és milyen előnyökkel járnak ezek az új alkalmazások.

Az előadásra 2022. szeptember 29-én, 10:30 és 10:55 között kerül sor, regisztráljon az ingyenes részvételért az alábbi linken!

A BGS Beta-Gamma-Service immár második alkalommal hosszabbítja meg a meghívást a BGS Besugárzási Szolgáltatások Napjaira. A szeptember 28-i nap az elektronok és a gammasugarak orvosi eszközök sterilizálására való felhasználásáról szól. Szeptember 29-én a tudomány, a kutatás és az ipar szakértői megvitatják a műanyagtechnológia új technológiáit és eredményeit, valamint a sugárzás térhálósításában rejlő lehetőségeket.

A program az alábbi linken található. Regisztráljon a BGS Besugárzási Szolgáltatási Napokra most!

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink