Gyártók Új igazgató kerül az Ikarus élére

Új igazgató kerül az Ikarus élére

autopro.hu | 2023.08.11 15:23

Új igazgató kerül az Ikarus élére

Fotó: Pörge Béla

Új vezető kerül az Ikarus élére ősztől. A változások célja a vállalat további növekedésének és fejlődésének elősegítése, valamint a piaci kihívásokhoz való dinamikus alkalmazkodás megalapozása.

Hirdetés

Az Ikarus vezérigazgatói teendőinek ellátásáért a jövőben Fehér Roland felel majd, aki a Rába Járműipari Holdingtól érkezik az Ikarus cégcsoporthoz. Az új vezérigazgató Tankó Zoltánt váltja pozíciójában – számol be a hírről a Magyarbusz Info.

Fehér Roland

Fehér Roland | Fotó: Ikarus

A műszaki végzettségű szakember több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az autó- és repülőgép-alkatrész gyártás területén. Fehér Roland vezeti majd az Ikarus cégcsoport alá tartozó vállalatok működésének racionalizálását, a nemzetközi értékesítési hálózat kiépítését, az Ikarus márka értékesítési portfóliójának átalakítását, valamint ő lesz a felelős az új stratégiai irányok megvalósításához szükséges tőkeerős technológiai partnerek megtalálásáért és bevonásáért.

Az új vezérigazgató számára a kihívások nem ismeretlenek, és az Ikarus vezetősége bizakodva várja, hogy Fehér Roland munkája révén a vállalat további növekedést érjen el, mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten – zárul a székesfehérvári központú cégcsoport a laphoz eljuttatott közleménye.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink