Gyártók Óvodapedagógiai konferenciát szervezett a Magyar Suzuki

Óvodapedagógiai konferenciát szervezett a Magyar Suzuki

autopro.hu | 2015.10.16 12:32

Óvodapedagógiai konferenciát szervezett a Magyar Suzuki

A Magyar Suzuki Zrt. október 9-én óvodapedagógiai konferenciát szervezett Esztergomban. Az előadásokat követő kerekasztal-beszélgetésen egy speciális agresszióellenes módszertan is szóba került, amelynek célja, hogy gyermekeink már ebben a korai életszakaszban védekezni tudjanak a zaklatással szemben.

Hirdetés

A Magyar Suzuki Zrt. meghívására október 9-én Esztergomba látogattak a budapesti Under the Rainbow Nemzetközi Óvoda középső és nagycsoportos óvodásai. A Magyar Suzuki az esztergomi óvodai napot a „Tanulom magam, tanullak téged, tanuljuk egymást” mottó jegyében rendezte meg, módot adva az eltérő kulturális hátterű gyerekeknek a közös játékra és alkotásra, az óvodapedagógusoknak pedig a gyakorlati és elméleti tapasztalatcserére. „A Magyar Suzuki Zrt. és az Angyalkert óvoda együttműködése nem új keletű, az ovi a gyár munkarendjéhez igazodva várja a gyerekeket egész nap. A gyár 2007 óta támogatja az intézményt, hogy az ovi a lehető legjobb körülmények között fogadhassa a dolgozók gyerekeit – mondta Ruska Viktória, a társaság kommunikációs vezetője. – A Magyar Suzuki ezen túl is szívügyének tekinti az óvodapedagógiát; a szakmai tanácskozásra nemcsak az Angyalkert, hanem az összes esztergomi óvoda meghívást kapott.”

Üzleti tevékenysége mellett a Magyar Suzuki Zrt. megalapítása óta nagy gondot fordít a társadalmi szerepvállalásra: segíti kulturális, szociális és gazdasági környezetének szereplőit, hiszen a saját dolgozók, az üzleti partnerek, a vásárlók, a helyi közösségek iránti elkötelezettség megtérülő befektetés, amely hosszú távon tovább növeli a vállalat versenyképességét és fenntarthatóságát. Ezen elkötelezettsége jegyében a Magyar Suzuki tavasszal rengeteg önkéntest beszervezve részt vett az esztergomi „biciklis út” és környezete megtisztításában, nyár elején pedig nagyszabású egészségnapot szervezett a városban.

Kiemelt Partnereink