Gyártók Ötven Audi a Bayern Münchennek

Ötven Audi a Bayern Münchennek

autopro.hu | 2015.10.02 10:15

Ötven Audi a Bayern Münchennek

Ötven autót adott az Audi a Bayern München csapatának használatra.

Hirdetés

A labdarúgók és az egyesület személyzete használja majd a kocsikat. Sokan sportos modelleket választottak, nyolc játékos is az Audi RS 7 Sportback modell mellett döntött, jelenleg ez a legnépszerűbb típus a csapatban. Második helyen az Audi RS 6 Avant áll.

Csoportkép nagyágyúkkal

Az autók átadásakor csoportkép készült és számos autogramot is adtak a híres focisták, majd a játékosok és az FC Bayern München alkalmazottai elmentek egy rövid tesztvezetésre. A programban kipróbálták az Audi R8-ast és egy offroad pályán a Q7-est is, majd a DTM-ből ismert Tom Kristensennel és Markus Winkelhockkal tettek néhány nagyon gyors kört egy pályán - természetesen magyar autókkal.

Győri versenyautók között: Markus Winkelhock, David Alaba, Mario Götze, Robert Lewandowski, Tom Kristensen, Thomas Müller

A német rekordbajnok labdarúgó-csapat 2002 óta használ Audikat. A négykarikás márka 2011 óta az FC Bayern München AG stratégia partnere és minden Bundesliga-mérkőzésen, valamint egyéb rendezvényeken ott van a klub mellett. Cserébe a Bayern többször is járt már Audi-eseményeken, például Győrben is kétszer lépett már pályára a focicsapat.

Comannak is tetszett az Audi TT

Kiemelt Partnereink