Gyártók Megjött a Lancia első elektromos autója

Megjött a Lancia első elektromos autója

autopro.hu/R.K.E. | 2024.02.16 09:19

Megjött a Lancia első elektromos autója

Fotó: Lancia

A márka vezérigazgatója szerint dizájnját a márka dicső múltja ihlette, most modern módon újraértelmezve. A modell a fedélzeti kényelem és dizájn végső kifejeződése, amelyet a kategória vezető technológiája jellemez, mégis egyszerű és intuitív, tökéletes Lancia stílusban.

Hirdetés

A Lancia bemutatta első teljesen elektromos autóját, a New Lancia Ypsilont. Hatótávolsága a WLTP kombinált ciklusban akár 403 kilométer is lehet, a gyorstöltés 24 perc alatt (20 százalékról 80 százalékra), vagy 10 perc alatti töltés 100 kilométerre elegendő. A New Lancia Ypsilon a New Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina néven debütál, amely Olaszországban 100 százalékban elektromos hajtású változatban kapható.

A New Lancia Ypsilon az első Stellantis szériaautó, amely intelligens virtuális felülettel rendelkezik. Ezt támogatja a Free2move Charge, egy teljes és integrált 360 fokos ökoszisztéma a töltéshez és energiagazdálkodáshoz.

A Lancia villamosítási stratégiája három új modell bevezetését foglalja magában, minden második évben egyet – írja az Auto Futures.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink