Gyártók Máris lehet indulni a Jaguar budapesti állásaiért

Máris lehet indulni a Jaguar budapesti állásaiért

Kuthi Áron | 2018.11.06 13:33

Máris lehet indulni a Jaguar budapesti állásaiért

November 2-án jelentette be a Jaguar, hogy az indiai tulajdonú brit vállalat fejlesztőközpontot hoz Budapestre. A munkaerő toborzása meg is indult, intenzív kiválasztási folyamatnak néz elébe a Jaguar, hiszen biztosra vehető a sokszoros túljelentkezés.

Hirdetés

A bejelentésben az szerepelt, hogy 2019 elején száz mérnök kezdheti meg a munkát. Ezt a keretet négyféle pozícióval szándékozik feltölteni az autógyártó. Nyilvánvalóan termékfejlesztő mérnökből kell majd a legtöbb, de keresnek beszállítói terméktámogatót, ellátásilánc-tervező logisztikai mérnököt illetve beszerzőt is.

A budapesti központ a Jaguar európai beszállítói láncába integrálódva fogja fejleszteni a vállalat globális piacra szánt termékeit. Nick Gogers, a Jaguar termékfejlesztési igazgatója a döntéssel kapcsolatban azt mondta, Magyarország sok tapasztalatot felhalmozott az autóipari mérnöki tervezés területén. Szavai szerint azért választották hazánkat, hogy a kontinensen és Nagy-Britanniában működő beszállítóikat technológiai oldalról támogassák. A Jaguarnak hasonló fejlesztőközpontja Írországban, Kínában, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban van.

Kiemelt Partnereink