Gyártók Márciusig kell várni az új Touaregre

Márciusig kell várni az új Touaregre

autopro.hu/Sz.F. | 2018.02.13 09:25

Márciusig kell várni az új Touaregre

A márka zászlóshajója újabb mérföldkő a Volkswagen modelloffenzívája során. A Touareg világpremierjére a SUV-modellek világszerte legintenzívebben bővülő, egyben a vállalat legjelentősebb piacán, Kínában kerül sor.

Hirdetés

Akárcsak elődei, az új modell is a járműves felsőkategória. Az exkluzív SUV C-szegmens – Kínában például a várakozások szerint megduplázódik 2023-ig – jelenleg az autók piacának világszerte különösen gyorsan bővülő területei közé tartozik.

A Touareg már mintegy egymillió alkalommal bizonyította meggyőzően képességeit a modellsorozat 2002-es indítása óta, a műutakon és azoktól távol, illetve a világ raliversenyein egyaránt. Utóbbi különlegességei között említhetők a 2009 és 2011 között a Dakar Ralin aratott sikerei.

Műszaki megoldásainak, illetve felszereltségének teljes kínálata először 2018. március 23-án, pekingi világpremierje alkalmával tekinthető meg. Hajtásrendszere, légrugózása, hátsókerék-kormányzása és oldalirányú billenésstabilizálása a vezetés biztonságáról gondoskodik.

Az új modell egyelőre nem kapható kereskedelmi forgalomban.

Kiemelt Partnereink