Gyártók Lemezlovas pickup

Lemezlovas pickup

autopro.hu | 2014.06.09 08:36

Lemezlovas pickup

A Volkswagen a Wörthi-tavi találkozón mutatta be az Amarok Powert, ami mobil hangrendszerként bármelyik rendezvény sztárja lehet. A tágas rakterű pick-up elég helyet biztosít az összes felszerelésnek, ami az olyan bulikhoz szükséges, mint a GTI találkozó.

Hirdetés

A lemezlovas könnyen szállíthatja a felszerelést és egyszerűen összeállíthatja a technikát a rendezvényeken, az 5000 watt összteljesítményű hangrendszer pedig nem csak a Wörthi-tavi GTI találkozóhoz elegendő.

A 22 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák (gumiméret 295/35) és a visszapillantó tükrök burkolatának felső része ezüst színű, úgynevezett fémes matt fényezést kaptak, míg a narancssárga matricák az ajtókon és a küszöbökön a szintén narancssárga féknyergekkel harmonizálnak. Az Amarok Power látványosságát fokozzák még a bixenon fényszórók a krómbetétekkel és a szintén krómvégű kipufogócsövek mindkét oldalon. A magas színvonalú műszaki érték belül is tükröződik és érződik: a kormánykereket fekete Alcantara borítja, a kagylóülések fekete/narancs (Orange Power) finom nappa bőr borítást, az ajtók, az ülések háttámlái, valamint a műszerfal szénszálas dekor betéteket kaptak.

Ezek a finom részletek jellemzik a hangrendszert is. A DJ felszerelés központi eleme az Allen & Heath Xone:92 keverőpult. Bemeneti eszközként Pioneer CDJ900NXS egységek kaptak helyet, a hang pedig két Void Acoustics Impulse 3t hangszóró-rendszeren távozik. Ezek különleges dizájnját is a Volkswagen alkotta. A hasonlóan adaptált Void Acoustics Stasys Xair mélynyomók még a nagyon alacsony frekvenciákat is visszaadják. A Void Acoustics mycro 6 hangszórókat funkcionális hangdobozokba építették és MC2 erősítőkkel vezérelhetők. Minden egyes komponensét úgy tervezték, hogy összeszerelve tökéletesen kitöltsék az Amarok SingleCab 3,5 négyzetméteres rakterét, akár egy “kompakt kocka”, amiben elfér az egész hangrendszer.

VW Amarok Power Concept
Volkswagen Amarok Power - galéria

Kiemelt Partnereink