Gyártók Kivezeti a Focus luxuskivitelét a Ford

Kivezeti a Focus luxuskivitelét a Ford

autopro.hu/V.M. | 2021.04.08 15:23

Kivezeti a Focus luxuskivitelét a Ford

Fotó: Ford Media Center

Az alacsony kereslet miatt a Ford kivezeti a Focus legmagasabb felszereltségi szintjét, a luxuskivitelű Vignale-t. A márka más modelljei továbbra is rendelhetőek a felszereltségi szinttel.

Hirdetés

A sima Focus-oknak alig 4,4 százalékát adták el Vignale kivitelben, míg az emelt hasmagasságú Active X típusvariánsnak alig 2,2 százalékát. A Vignale nem kerül ki a konfigurátorból, de végérvényesen kivezetik az árlistából.

A sztenderd Focus-kínálat tetején most az ST-Line X található, matt fekete 18 colos könnyűfémfelnikkel és piros féknyergekkel. A Focus Active esetében mostantól az X változat képzi a kínálat csúcsát.

Az Autocar cikke szerint a Vignale részét képző felszereltségek továbbra is elérhetőek maradnak az alsóbb szintekhez választható opciókként. Ezek között van a széles látószögű tolatókamera, Windsor bőrülések, adaptív LED fényszórók és head-up display.

A Fiesta, a Puma SUV, a Kuga crossover és a Mondeo – aminek gyártása 2022 márciusában utód nélkül fejeződik be – továbbra is választható Vignale felszereltséggel.

Kiemelt Partnereink