Gyártók Kiszivárogtak az első képek az új VW ID.4-ről

Kiszivárogtak az első képek az új VW ID.4-ről

autopro.hu/P.B. | 2020.06.22 12:20

Kiszivárogtak az első képek az új VW ID.4-ről

A Volkswagen ID.4 egyik hivatalos látványterve. | Fotó: Volkswagen Newsroom

Kínában bevett gyakorlat, hogy egyes új autók megjelenése előtt a gyártók küldenek képet az autóról a Kínai Információs és Ipari Minisztériumnak (MIIT). Nem először fordul elő az sem, hogy egy-egy ilyen kép kiszivárog, legutóbb a Chevrolet járt így, most pedig a Volkswagen ID.4-ről került ki fotó.

Hirdetés

A kínai sajtóban megjelent képek alapján az ID.4 külső megjelenése hasonló lesz az ID.3-éhoz, főleg szemből: a lámpák, a hűtőrács és az embléma elhelyezése is megegyezik az ID.3-on alkalmazott megoldásokkal. Az autó hátulja a VW más SUV modelljeire emlékeztet.

Látható a képeken, hogy a tető és a tükrök is különböző változatban jelennek meg, ahogy a felnik és a gumik is eltérőek, így kérdéses, hogy melyik lesz a végleges megoldás, vagy esetleg az is lehetséges, hogy ennyi különböző változatban lesz rendelhető az új ID.4. Az utastérről eddig nem szivárogtak ki képek.

BREAKING: Volkswagen ID.4 X and ID.4 Crozz unveiled in China Images of the Volkswagen ID.4 X and the Volkswagen ID.4...

Közzétette: CarNewsChina.com2020. június 17., szerda

Két típusa is lesz az ID.4-nek

A képeken látszik, hogy az ID.4-nek két kivitele is lesz: az ID.4 X és az ID.4 Crozz. A képeken a fehér autó a Crozz, a szürke pedig az X, várhatóan utóbbi lesz az erősebb változat, erre utal a némileg sportosabb megjelenése. Mindkét modell ID.3 150 kilowattos elektromos motorját kapja meg, de az X összteljesítménye akár 225 kilowatt is lehet az electrive.com szerint, egy hátsó, kisebb elektromos motorral.

Várhatóan 160 kilométer/óra lesz mindkét autó végsebessége, és 500 kilométer körüli hatótávval rendelkeznek majd, de a műszaki adatokkal kapcsolatban csak tippelni lehet, ugyanis ezekkel kapcsolatban még semmilyen hivatalos információ sincsen.

Kiemelt Partnereink