Gyártók Itt a megoldás, ha Bugattival indulna nyaralni

Itt a megoldás, ha Bugattival indulna nyaralni

autopro.hu/P.B. | 2021.09.10 08:23

Itt a megoldás, ha Bugattival indulna nyaralni

Fotó: Youtube/Volkner Mobil

A német lakókocsi-gyártó, a Volkner egy valódi luxus lakóbusszal rukkolt elő: a Performance S nemcsak a szokásos csomagok szállítására alkalmas, a ládaterébe ugyanis befér egy Bugatti Chiron is. Vagy éppen egy Porsche 911.

Hirdetés

Luxus sportautókkal nem egyszerű az élet, ha az ember nyaralni indulna: az ilyen hiperautókban általában nagyon kicsi a csomagtér, ráadásul ha el kell hagyni az autópályákat, akkor az alacsony hasmagasság is okozhat nem várt problémákat – főleg egy hegyi kirándulás esetében. A német Volkner erre is talált megoldást!

A Volkner Performance S már ránézésre is egy elég komoly lakóbusz. A méretei és a külső jegyei alapján messziről akár egy turistabusz is lehetne, de közelebbről megnézve az ablakok elhelyezkedéséből már jól látható, hogy egy lakóbuszról van szó.

A jármű igazi különlegessége azonban belül található: a raktér úgy lett kialakítva, hogy abba akár egy Bugatti Chiron is befér. Természetesen a Chironnál kisebb sportautók, így például a Porsche 911 is elfér a buszban.

Persze azoknak sem kell lemondaniuk a kényelemről, akik egy szuperautóval indulnak nyaralni, és azt egy Volkner Peformance S-szel szállítanák. A lakóbusz bőrkárpitozott ülésekkel, valódi fából készült szekrényekkel és LED-világítással büszkélkedhet.

A luxuslakóbusznak természetesen ára is van: potom kétmillió euró, ami mindössze a kétharmada egy Bugatti Chiron árának – írja az Autoblog.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken.

Kiemelt Partnereink