Gyártók Fejlesztőmérnökök Napja az Audi Hungáriánál!

Fejlesztőmérnökök Napja az Audi Hungáriánál!

Audi Hungaria | 2018.10.18 12:08

Fejlesztőmérnökök Napja az Audi Hungáriánál!

Eljátszadoztál már a gondolattal, hogy az Audi Hungária prémium kategóriás hajtásainak, vagy járműveinek fejlesztésével foglalkozz?

Hirdetés

Akkor látogass el november 10-én az Audi Hungaria Fejlesztőmérnökök napjára, Győrbe, ahol betekintést nyerhetsz műszaki fejlesztésük innovatív világába!

REGISZTRÁLOK!

A rendezvényen exkluzív információkat kaphatsz a járműhajtás- és járműfejlesztés területének komplex feladatairól, szakmai kihívásairól, munkakörnyezetéről, speciális munkaeszközeikről. Mindezt szakértő kollégáik tolmácsolásában, akik bemutatják Neked, hogy például

  • konstruktőrként milyen kihívásokkal találkozhatsz az Audi első, tisztán elektromos hajtásláncának tervezése során,
  • szimulációs mérnökként milyen módszerekkel modellezzük a jövő hajtásainak vagy autóinak alkatrészeit,
  • kísérleti mérnökként miként vizsgáljuk a motoralkatrészek, illetve karosszériák statikus és dinamikus merevségét.

A műszaki fejlesztés kollégáik saját tapasztalataikon keresztül nyújtanak betekintést a mérnöki és a vezetői munka mindennapjaiba, kihívásaiba.

REGISZTRÁLOK!

A rendezvényre regisztráltaknak biztosított a lehetőséget, hogy személyre szabottan, érdeklődésükhöz igazítva állítsák össze maguknak a szakmai programot. A járműhajtás fejlesztés és a járműfejlesztés szakmai tematikáján belül is izgalmas programok közül választhatnak a résztvevők: exkluzív szakterület és műhely látogatások, prezentációk és személyes karrier utakat bemutató előadásokon vehetnek majd részt. A nap kötetlen beszélgetéssel zárul, a szakterületi kollégák, mérnökök és a személyügy részvételével.

A korlátozott létszám miatt 2018. október 31-ig várják az érdeklődők jelentkezését az alábbi linkre kattintva: www.audi.hu/mernokoknapja/autopro

Kiemelt Partnereink