Gyártók Ezzel az autóval elhagyhatjuk a járt utat a járatlanért

Ezzel az autóval elhagyhatjuk a járt utat a járatlanért

autopro.hu | 2015.09.05 08:30

Ezzel az autóval elhagyhatjuk a járt utat a járatlanért

Közeleg a Citroen Cactus M világpremierje. Friss, optimista életstílus nagykövete kíván lenni az "outdoor" tanulmány.

Hirdetés

A Cactus M crossover-tanulmány stílusa még a C4 Cactusénál is nagyobb kalandvágyra utal, egyértelmű rokonságot mutatva az áprilisban, Sanghajban bemutatott Aircross koncepcióautóval. Az izmosabb külső könnyedséggel párosul, de védelmet is sugall. A nyitott utasterű modell második üléssorába a karosszéria oldalfalát átlépve is be lehet jutni.

A jármű a szabadidős tevékenységeket állítja az autózás középpontjába - a belső kialakítás outdoor tevékenységekhez használatos anyagokat alkalmaz. Az utastér teljes egésze vízsugárral bármikor lemosható, ebben a lábtérbe épített vízelvezetők is segítenek. Az ülések szörfruhákat idéző, színes, kényelmes és vízálló neoprén bevonatot kaptak. A tetőív kialakítása eközben lehetővé teszi sokféle szabadidős felszerelés - wakeboard, szörfdeszka - kényelmes elhelyezését.

Az autó számos időjárási vagy útviszonyok közepette megállja a helyét. A Grip Control mindenféle terepen optimális tapadási feltételeket biztosít, így bátran le lehet térni vele a járt utakról. Variálható utasterével a Cactus M a szabadság szinonimája: pillanatok alatt kényelmes hálóhely alakítható ki benne, védelmező tető húzható fölé. A modell a fedélzeti technológiák terén sem hagy maga után kívánnivalót: megtalálható benne minden, ami a C4 Cactusban hasznosnak bizonyult.

Kiemelt Partnereink