Gyártók Erősebb motorral is kapható a Volkswagen T-Cross

Erősebb motorral is kapható a Volkswagen T-Cross

autopro.hu/H.J. | 2019.12.08 17:16

Erősebb motorral is kapható a Volkswagen T-Cross

Eddigi legerősebb motorjával egészült ki a Volkswagen kompakt SUV motorcsaládja. Az 1,5-ös motorral felszerelt Volkswagen T-Cross már megrendelhető.

Hirdetés

A Volkswagen T-Cross SUV-t 150 lóerős, 1,5-ös TSI motorral dobták piacra. A modell kombinált fogyasztása 100 kilométeren 5,2 liter, legnagyobb nyomatéka pedig 250 Nm, amely 1500 és 3500 közti fordulatszámnál érhető el. Nulláról százra 8,5 másodperc alatt gyorsul, maximális sebessége 200 km/h. A modellt hétsebességes, duplakuplungos váltóval szerelték fel.

A T-Cross-ról

A modell közel egy éve jelent meg a gyártó termékpalettáján. A mérnökök a nagyobb belső tér kialakítására törekedtek – a hátsó ülés 14 centiméterrel állítató előre-hátra, a csomagtartó pedig 455 literes, de ha a hátsó üléseket előretoljuk, akár 1281 literesre is bővíthető.

A csomagtartó űrtartalma 1281 literre bővíthető.

A modell emellett fejlett technológiai egoldásokkal van felszerelve. A sofőrt asszisztensek sora segíti a vezetésben – automatikus vészfékező, városi vészfékező, gyalogos-figyelő, sávtartó, visszagurulás-gátló, hátsó forgalom-figyelő, illetve holttér-figyelő rendszer. A négy USB-port segítségével telefonunkat egyszerűen tölthetjük és csatlakozhatunk az autó infotainment-rendszeréhez. A műszerfalon egy újgenerációs, 8 colos érintőképernyős kijelző található, az Active Info Display pedig az összekapcsolhatóságot támogatja.

Az érintőképernyős kijelző segítségével könnyen csatlakozhatunk az autó infotainment rendszeréhez.

Az új verzió induló ára Németországban 25 690 euró, mely csaknem 8,5 millió forintnak felel meg – írja a volkswagen-newsroom.com.

A modell Magyarországon egyelőre csak az 1,0 literes TSI motorral kapható kézi váltós és automata váltós verzióban.

Képek: volkswagen-newsroom.com

Kiemelt Partnereink