Gyártók Díjeső az Audinak

Díjeső az Audinak

autopro.hu | 2015.11.22 09:55

Díjeső az Audinak

Az új Audi A4 Limousine és az új Audi R8 is elnyerte kategóriájában a 2015-ös „Arany Kormánykerék” (Goldenes Lenkrad) díjat, amelyeket az Auto Bild magazin és a Bild am Sonntag lap olvasóinak szavazatai és a nemzetközi szakértőkből álló zsűri értékelése alapján osztottak ki.

Hirdetés

- Nagy örömmel tölt el minket, hogy ismét ilyen kiválóan szerepeltünk e tekintélyes díjért folyó küzdelemben. Az Arany Kormánykerék kitüntetések további lendületet adnak modelloffenzívánk során - emelte ki Rupert Stadler, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke a díjátadó alkalmával.

Az új Audi A4 Limousine a középkategóriájú modellek körében diadalmaskodott. Az A4 Arany Kormánykerék díját az Audi AG igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja Dietmar Voggenreiter vette át.

A sportautók kategóriájában az új Audi R8 győzte meg leginkább az olvasókat és a zsűrit.

Az Audi sikeres szereplését az új Audi Q7 a luxusautók kategóriájában elért második helye tette teljessé. Az Arany Kormánykerék díj 40 esztendős története során összesen 25 díjával az Audi áll a sikerstatisztika élén.

2015-ben összesen 38 új modell indult az Arany Kormánykerék kitüntetéseiért. A további díjakat a kisautók, a kompakt modellek, a középkategóriájú SUV-modellek és a családi autók kategóriáiban osztották ki.

Kiemelt Partnereink