Gyártók A BMW szakértői-karrierprogrammal csalogatja dolgozóit

A BMW szakértői-karrierprogrammal csalogatja dolgozóit

autopro.hu/Sz.K. | 2019.11.27 06:00

A BMW szakértői-karrierprogrammal csalogatja dolgozóit

Előrejutás klasszikus karrierlépések nélkül, a vezetési és a személyes felelősség segítségével. A BMW Csoport újfajta, úgynevezett szakértő-karrierprogramot tervez.

Hirdetés

A kiváló szakemberek nem mindig rendelkeznek vezetői tehetséggel vagy felelősséggel, amelyek általában a karrierépítést segítenék. Azért, hogy a szakembereknek fejlődési lehetőségeket kínáljon, a BMW csoport 40 országban teremtett szakértői-karrierprogramot.

– A szakértői-karrierprogram a klasszikus menedzsment pályán kívül ugyanolyan értékű karrierprogramot kínál vonzó fejlődési lehetőséggel a dolgozóink számára – hangsúlyozta Ilka Horstmeier, a BMW új személyzeti főnöke.

Fejlődési lehetőség

A BMW-nél a jövő fiatal szakemberei, akik például az autonóm vezetéssel, vagy az összekapcsolt technológiákkal foglalkoznak, kevesebb érdeklődést mutatnak a vezetői karrier iránt. Azért, hogy megnyerjék a dolgozókat ennek a fontos területek, és meg is tartsák őket, a BMW most olyan karrierlehetőséget kínál számukra, melyen belül erősségeiknek megfelelően fejleszthetik magukat tovább.

Ez a karrierprogram minden területen lehetséges a vállalaton belül. A szakértői és menedzsment karrier között akár csere is történhet, ha a személyes kompetenciák ennek megfelelőek – írta meg az Automobilwoche.

Kiemelt Partnereink