Gyártók Megtudtunk pár részletet a Tesla kamionjáról, képünk is van!

Megtudtunk pár részletet a Tesla kamionjáról, képünk is van!

autopro.hu/R.M. | 2017.05.04 06:31

Megtudtunk pár részletet a Tesla kamionjáról, képünk is van!

Elon Musk a TED showban szerepelt, ahol beszélt pár szót a Model 3-at követő nagy projektről, és még egy látványtervet is bemutatott.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberben érkezett a hír, hogy a Tesla elcsábította magához a Daimler több alkalmazottját is, akik a jövő elektromos kamionjainak fejlesztésén dolgoztak. Azóta pedig már megerősítést is nyert a pletyka: 2017 szeptemberében mutatják majd be a Tesla kamionját.

De addig sem maradunk teljesen információk nélkül. A cég vezérigazgatója, Elon Musk a TED show-ban szerepelt, ahol szóba hozta az új járművet. Elsődleges célként említette meg, hogy mind hatótávolságban, mind nyomatékban megelőzzék a dízeles kamionokat. Konkrétumot ezzel kapcsolatban nem közölt, mindenesetre nem kis feladat lesz ez, ugyanis a nagyobb távon közlekedő nyerges, dízeles kamionok akár 1000 mérföldet is megtesznek egy teli tankkal.

Ha pedig a képre tekintünk, láthatóan nincsenek oldalsó tükrök az autón, valószínűleg a jelenleg divatba jövő kamerás megoldással fogják helyettesíteni, ennek ellenére külalakjában nagyon is egy hagyományos nyergesre emlékeztet -írta meg az Autopro.com.

Kiemelt Partnereink