Gyártók Bérlakásokkal vonzana munkaerőt Kecskemétre a Mercedes

Bérlakásokkal vonzana munkaerőt Kecskemétre a Mercedes

autopro.hu | 2016.02.08 08:35

Bérlakásokkal vonzana munkaerőt Kecskemétre a Mercedes

Arra törekszik az autógyár, hogy a piaci árnál jóval kedvezőbb feltételekkel nyújtson szállást dolgozói számára. Ennek jegyében negyven lakást újítottak fel.

Számos ingatlan közül választották ki Kecskemét Homokbánya városrészén, a Téglás utcában lévő lakásokat, amelyek mind a termelésben, mind az adminisztratív területen dolgozó munkatársakat várják. A vállalat által nyújtott támogatás révén 34 kisebb, 43 négyzetméteres lakás és 6, egyenként 51 négyzetméteres összkomfortos, központi fűtéses, beépített konyhával ellátott lakás bérlésére nyílik lehetőség. A ház előtt lévő gépkocsi beállók szintén bérelhetőek.

A lakótömb látványterve

A lakásokra benyújtott pályázatok elbírálásakor a társaság az üzemi tanáccsal egyeztetett szempontok alapján figyelembe veszi a gyárnál eltöltött időt, a vállalatnál dolgozó hozzátartozók számát, a pályázó gyermekeinek számát, valamint az állandó lakóhely Kecskeméttől való távolságát. Fontos szempont, ha valaki egyedül neveli a gyermekét.

- A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. elkötelezett munkatársai élet- és munkakörülményei folyamatos fejlesztése iránt, Kecskemétet pedig még vonzóbbá kívánja tenni az álláskeresők számára. A projekt megvalósításában nyújtott segítségért köszönetet mondunk Kecskemét városának és Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek - emelte ki Ács László, az autógyártó vállalat személyügyi igazgatója.

Kiemelt Partnereink