Gyártók 250 járművét cseréli le Mercedesekre a Budapest Airport

250 járművét cseréli le Mercedesekre a Budapest Airport

MTI | 2014.11.27 08:32

250 járművét cseréli le Mercedesekre a Budapest Airport

Flottamegújításról írt alá megállapodást szerdán a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport és a Mercedes-Benz Hungária Kft.

Az egyezmény szerint a jövőben a Budapest Airport járműflottájának frissítéséhez Mercedes típusú járműveket vásárol. A repülőtérnek mintegy 250 járműve van, ezek lecserélése fokozatos lesz. A megállapodás részét képezi emellett, hogy a repülőtéren a Mercedes különleges reklámlehetőségeket kap.

Ingo Fröhlich, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója az aláírást megelőző sajtótájékoztatón azt mondta, a megállapodás szerint integrált szervizcsomagot és járművezető-képzést is biztosítanak a Budapest Airportnak és számukra stratégiai fontosságú, hogy jelen legyenek a repülőtéren, mert így évi 9 millió utasnak is be tudják mutatni termékeiket.

Az autópark új tagjai modern és gazdaságos motorokkal érkeznek a Budapest Airporthoz, így a károsanyag-kibocsátás is csökkenhet, a gyártó 4 év, vagy 120 ezer kilométer futásteljesítményig ingyen végzi a járművek szervizelését. A flottában megtalálható lesz a Magyarországon gyártott B-osztályú Mercedes is.

Kiemelt Partnereink