Autopro Blog Már több mint tízmillió talp alatt ott vagyunk

Már több mint tízmillió talp alatt ott vagyunk

ContiBlogger | 2017.05.17 09:43

Már több mint tízmillió talp alatt ott vagyunk

A Continental és a sport szavak hallatán egy sportkocsi képe jelenhet meg lelki szemeink előtt, pedig sokkal közelebb kerülünk az igazsághoz, ha futócipőkre gondolunk. A Conti és az adidas 2007 óta működik együtt, hogy a futás szerelmesei – legyen szó versenyekről, vagy hobbiról – a lehető legstabilabb lábakon mozoghassanak.

Hirdetés

Elsőre talán furcsának tűnik, azonban nagyon is logikus az együttműködés, hiszen egy jó cipőnél legalább annyira fontos a megfelelő tapadás, mint egy gumiabroncs esetében. A Continental a tesztek során speciális keveréket fejlesztett ki a sportcipők számára, felhasználva az abroncsok gyártása során felhalmozott teszteredményeket és tapasztalatokat. Természetesen a kényelem, a teljesítmény növelésének segítése és a nagyfokú strapabírás elérése volt a cél, hiszen ezek azok tulajdonságok, amelyek a leginkább segítségünkre lehetnek sportolás közben.

A futócipők mellett ma már szabadidős, hegymászó, sőt snowboard-cipőkhöz is fejleszt csúcstechnológiájú talpakat a Continental, így cseppet sem meglepő, hogy az elmúlt tíz évben már több mint 10 millió pár, a Conti technológiájával készült adidas cipő talált gazdára.

Kiemelt Partnereink