Beszállítók Új ügyvezetők a Pappas Auto Magyarországnál

Új ügyvezetők a Pappas Auto Magyarországnál

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2011.07.14 14:20

A Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezetői teendőit Nagy István és Reinhard Leutgeb vették át - mindkét vezető korábban is a vállalat alkalmazottja volt.

Hirdetés

Nagy István és Reinhard Leutgeb ügyvezetőként a néhány héttel ezelőtt kinevezett Christian Schlagert követik ezen a poszton, aki személyes okokból vált meg a feladatkörtől.

Reinhard Leutgeb

Reinhard Leutgeb (38 éves) szakmai pályafutása 24 éve kezdődött a Pappasnál. 24 év alatt különböző területeken átfogó tapasztalatokra tett szert. 1987-ben a linzi Pappasnál tanoncként kezdte, s 1997-ben tette le a szakmunkásvizsgát. 1999-ben az alkatrész-beszerzési részlegen folytatta munkáját, s egy év múlva már az alkatrészraktár vezetője lett.

A linzi születésű osztrák szakember 2005-ben jött Magyarországra, ahol Aftersales Manager lett. Szakmai munkája mellett folyamatosan képezte magát, s 2002-ben gazdasági mérnöki diplomát szerzett üzemgazdasági szakirányon.

Nagy István (59 éves) tapasztalt gépjármű-kereskedelmi szakember, személyében olyan ügyvezetője lett a legnagyobb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalatnak, aki nemcsak a Pappast ismeri jól, hanem jelentős szakmai tapasztalatokkal is rendelkezik.

Nagy István

Budapesten, a Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, majd 1977-ben a Mogürt állami gépjármű-kereskedelmi vállalatnál kezdte pályafutását. 1993 és 1996 között az Ikarus Trade-nél vezette az exportrészleget, majd a DAF és a Volvo haszonjármű-értékesítési vezetője. 2000 óta dolgozik a Pappasnál, ahol kezdetben a haszonjárművek és autóbuszok értékesítéséért felelt, s 2007 óta az ügyvezetés tagja is.

A Pappas Auto Magyarország Kft. az egyik legnagyobb magyar gépjármű-kereskedelmi vállalat, amely a Mercedes-Benz, smart, Jeep, Fiat, Fiat Professional, Lancia, Kia és Fuso márkákat forgalmazza hat magyarországi telephelyen.

Kiemelt Partnereink