Beszállítók Top Employer 2023 díjat nyert a Dana Hungary

Top Employer 2023 díjat nyert a Dana Hungary

autopro.hu | 2023.01.20 08:19

Top Employer 2023 díjat nyert a Dana Hungary

Fotó: Dana Hungary Kft.

A Dana Incorporated bejelentette, hogy a vállalat ismételten elnyerte a top munkáltatói díjat, a Top Employer 2023 minősítést világszerte 12 országban, mely elismeréshez csatlakozott a tavalyi évhez képest Németország és Svédország is. Mivel a vállalat több, nagy európai operációja is országos elismerésben részesült, így a vállalat európai régiója együttesen is elnyerte a Top Employer Europe minősítést is.

Hirdetés

A Top Employers Intézmény által kiadott rangos díj a vállalatok kivételes, az emberi gyakorlatokon keresztül megvalósuló HR stratégiákat díjazza, úgymint a sokszínűség és befogadás, munkakörnyezet, tehetségmenedzsment, képzés és jólét biztosítása.

A Dana Magyarország mellet Belgiumban, Kínában, Németországban, Indiában, Olaszországban, Litvániában, Hollandiában, Svédországban, Svájcban, az Egyesül Királyságban és az Egyesült Államokban nyerte el a Top Munkáltató díjat köszönhetően emberközpontú gyakorlatainak, melyet munkavállalói számára teremt.

Fotó: Dana Hungary Kft.

„A Dana egy olyan vállalat, amely erős értékeken alapszik, és munkavállalóit helyezi mindenek elé” – mondta Maureen Pittenger a vállalatcsoport HR vezérigazgatója. „Azzal, hogy számos országban elnyertük a top munkáltatói díjat, bizonyítja globális vezető csapatunkat, és az ő elkötelezettségüket az együttműködés és a befogadás kultúrájának építése iránt, ahol munkavállalóink arra törekszenek, hogy innovatív megoldásokkal álljanak elő a világ mobilitás piacaira.”

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink