Beszállítók Százféle kábelt készít a Saser Elektronik Kft.

Százféle kábelt készít a Saser Elektronik Kft.

Saser Elektronik Kft. | 2018.11.21 06:06

Százféle kábelt készít a Saser Elektronik Kft.

2010-ben innovatív szereplő tűnt fel az európai kábelkonfekcionálás piacán. A békési telephellyel rendelkező Saser Elektronik Kft. az autóiparban tevékenykedő vállalatok megnövekedett termelési és minőségi elvárásainak kielégítését tűzte ki célul.

Hirdetés

A cég a járműipari és elektronikai szektorban egyre meghatározóbb szerepet tölt be. Megrendelései és termelési kapacitása ugrásszerűen megnőtt, ezáltal komoly gazdasági növekedést ért el. Partner állományuk évről évre folyamatosan bővül, portfóliójukban olyan multinacionális megrendelőkkel is találkozhatunk, mint a Samsung, a Föhl, a Scintilla Mérnöki Iroda Kft., illetve a Hirschmann-car Communication/ TE Connectivity.

Ezzel párhuzamosan gyarapodott a cég humánerőforrása is, mely a dél-alföldi megyében kimagaslónak számít. A Saser Elektronik Kft. egyfős vállalkozásból nőtte ki magát kisvállalattá: ma már 56, magasan képzett munkavállalót foglalkoztat, akiknek feladata a különböző autóipari felhasználású kábelek szerelése, bandázsolása, forrasztása, tesztelése és a krimpelt vezetékek végszerelése.

Valamennyi tevékenységi területen kiváló minőségű terméket hoznak létre ügyfeleik specifikációja alapján. A precíz folyamatmenedzsment garantálja, hogy kizárólag hibátlan termékek kerüljenek vevőikhez. A vállalat éves szinten megközelítőleg 2,5 millió szerelt és bandázsolt kábelterméket gyárt, és több mint 100 féle termék található meg kínálatukban. Az autóipari kábelek mellett még barkácsgépek és háztartási gépek kábeleinek gyártásával is foglalkoznak. A gépi kábelkonfekcionálás és kábelfeldolgozás elindításához nagyban hozzájárult a cég telephelyén nemrégiben lezajlott technológiai fejlesztés. 2017-ben számos új géppel bővült a Saser Elektronik Kft. eszköztára.

A minőségtudatosság mind a cég minőségellenőrzési szolgáltatásainál, mind a gyártási folyamatoknál rendkívül meghatározó. A Magyarország gazdasági húzóágazatának számító autóipar ráadásul folyamatosan bővül, mely bővülés további kiaknázandó lehetőséget rejt a magyar autóipari beszállítók számára. A Saser Elektronik Kft. fennállása óta arra törekszik, hogy partnereinek ne csupán magas szintű szolgáltatásokat nyújtson, hanem olyan munkahelyeket teremtsen, melyek az európai értékeknek megfelelnek.

Kiemelt Partnereink