Beszállítók Nagy lehetőség az Arago Greennek az Automotive Hungary

Nagy lehetőség az Arago Greennek az Automotive Hungary

Pörge Béla | 2021.09.02 07:22

Nagy lehetőség az Arago Greennek az Automotive Hungary

Orosz Tamás, az Arago Green Kft. ügyvezetője. | Fotó: Arago Green Kft.

Idén november 16-18. között rendezik meg az Automotive Hungary kiállítást a Hungexpo területén. 2020 tavasza óta a koronavírus-járvány miatt csak korlátozott számban és megkötésekkel lehet tartani fizikai eseményeket, így az idei rendezvényt minden bizonnyal nagyon várják már az érintettek. Az autopro.hu a kiállításon részt vevő cégekkel folyamatosan készít interjúkat októberig, ezúttal az Arago Green Technologies Kft. ügyvezetője, Orosz Tamás válaszolt a kérdéseinkre.

Hirdetés

Miért fontos az Arago Green számára az Automotive Hungary kiállításon való részvétel?

Az Arago Green Technologies Kft. egy újonnan létesült vállalkozás, mely egy dinamikusan működő piaci területre, a járműipari alkatrészgyártás szegmensébe kíván belépni. Egy ilyen cégnek, ebben a fázisban rendkívül fontos, hogy minél gyorsabban és minél szélesebb szakmai körben megismertesse magát, a kínált szolgáltatásokat és termékeket. Az Automotive Hungary kiállítás erre remek lehetőséget biztosít, hiszen a piaci szereplők – mind vevői, mind pedig beszállítói oldalról – jelentős számban képviseltetik magukat, tekintve, hogy ez az ország és a régió egyik legnagyobb szakmai kiállításának tekinthető.

Milyen terméket vagy szolgáltatást fognak bemutatni az idei kiállításon?

Cégünk a járműipar és a környezeti fenntarthatóság egy egészen innovatív fúziója nyomán jött létre, mely során a járművekről meghibásodás, vagy a normál csereciklus folyományaként lekerült, és cégünk modern folyamatai révén újragyártásra került járműalkatrészeket állít elő. Így a termékportfóliónk tartalmaz mind új, mind pedig újragyártott indítómotort, generátort, féknyerget, kormányszerkezeteket, turbó feltöltőket, EGR szelepeket és több típusú elektromotort is. Ugyanakkor vevőink számára nem csupán termékeket nyújtunk, hanem kiterjesztett szolgáltatásainkkal támogatjuk őket abban, hogy minél magasabb szinten tudják ők is alkalmazni a fenntartható technológiákat a saját folyamataikban.

Milyen látogatókra számítanak a kiállításon? Kikkel szeretnének találkozni?

A rendezvénnyel kapcsolatos céljaink alapvetően három pillérre épülnek. Ezek közül a legfontosabb az, hogy minél szélesebb körben megismertethessük mind a szakmai, mind pedig a végfelhasználói körrel az újragyártott termékek nyújtotta előnyöket, kiváltképpen a környezet tehermentesítésére vonatkozó kedvező hatásokat. Ezzel együtt természetesen meg kívánjuk ragadni a lehetőséget, hogy potenciális partnerekkel találkozzunk, akik vagy vevői oldalról, vagy pedig beszállítói oldalról tudnak rácsatlakozni a tevékenységünkre.

Mit várnak az esemény keretében megrendezésre kerülő szakmai fórumoktól?

A szakmai fórumok mindig kivételes lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy adott szakma képviselői, szereplő egy-egy irányított téma körül leüljenek, és tapasztalatokat cseréljenek, valamint az adott problémáról hatékony vitát folytassanak. Abban bízunk, hogy ez ebben az esetben sem lesz másként, és hasznos információkkal gyarapodhatunk, esetleg mi is megoszthatjuk tapasztalatainkat, melyet egy járműipari vállalkozás zöldmezős beindítása útján szereztünk.

A 2021. november 16-18. között megrendezésre kerülő Automotive Hungary kiállítást már IX. alkalommal tartják meg. A közel egy évtizede létrehozott rendezvény célja, hogy a magyar járműipar szakmai szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhassanak egymással.

A rendezvény mindig is elkötelezett volt a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így az idei kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a mesterséges intelligencia, az 5G, az elektromos hajtás és az Ipar 4.0 áll.

Kiemelt Partnereink