Beszállítók Már világítástechnikában is érdekelt a Magna

Már világítástechnikában is érdekelt a Magna

autopro.hu/Sz.K. | 2018.07.18 06:00

Már világítástechnikában is érdekelt a Magna

Az autógyártók hamarosan ismerős névvel találkozhatnak a világítástechnológiai termékek gyártói között, hiszen a Magna International felvásárolta az OLSA S.p.A.-t. Az így kibővített kapacitások fényszórók, hátsó lámpák és egyéb világításipari termékek tervezését, kivitelezését és gyártását teszi lehetővé a Magnának a világ minden kulcsfontosságú régiójában.

Hirdetés

A világítástechnikai üzletágban terjeszkedik a Magna: a most felvásárolt, torinói központú OLSA autógyártók számára szállít világítástechnikai termékeket. A vállalat nagyjából 2500 embert foglalkoztat és Olaszországban, Lengyelországban, Brazíliában, Kínában és Mexikóban rendelkezik gyártóegységekkel. Ügyfelei közé tartozik a Volkswagen- és a BMW-csoport, a Daimler és az FCA is.

– Az OLSA fejlett technológiákat közvetít a Magna számára, ami így növelheti különböző funkciókban gazdag világítási termékeket felsorakoztató portfólióját, mondta el John O’Hara, a Magna Lighting elnöke. – A világítástechnológia a Magnánál egyre növekvő területet képvisel az elektronikai integrációban, egyben megfelel az autógyártók azon vágyának, hogy a külső jegyekben különbözőek legyenek a járműveik.

Az OLSA felvásárlásával a Magnának 11 világítástechnológiai üzeme és két mérnöki központja lett.

Kiemelt Partnereink