Beszállítók Észak-Írországba is betört a lengyel autóipari beszállító

Észak-Írországba is betört a lengyel autóipari beszállító

autopro.hu/Sz.K. | 2018.12.12 06:41

Észak-Írországba is betört a lengyel autóipari beszállító

A belfasti székhelyű L. A. Distribution lett az AS első észak-írországi forgalmazója. A vállalat jelenleg Észak-Írország egyik legnagyobb, generátorokat és más autóalkatrészeket forgalmazó vállalata.

Hirdetés

Az L. A. Distribution 1998 óta kínál autóipari termékeket, de tapasztalatai ezen a téren már a korai 80-as évekbe nyúlnak vissza. A vállalat jelenleg Észak-Írország egyik legnagyobb, generátorokat és más autóalkatrészeket forgalmazó vállalata.

– Jó minőség, állandóság és profizmus jellemzi az AS-PL-t. Hiszünk abban, hogy együttműködésünk erősíti a vállalat helyzetét a piacon – mondta Gavin Hector, az L. A. Distribution vezérigazgatója

– Az L. A. Distribution a legújabb viszonteladó, ami az AS márkát erősíti Észak-Írországban. Az AS-PL számára ez egy hatalmas lehetőség, hogy fejleszthesse és erősíthesse eladásait az Egyesült Királyság piacain. Több, a menedzsment csapatával közös találkozó után biztos vagyok benne, hogy a megfelelő üzleti partnerrel egyezkedünk – magyarázta Kevin Sharp, az AS-PL UK Ltd. kereskedelmi igazgatója.

A lengyel AS-PL brit részlege folyamatosan növeli új ügyfeleinek számát, melyeket az AS márka termékeinek megbízhatóságával és egyediségével magyaráz. A vállalat brit viszonteladóinak jelentős része már a lengyel gyártó generátoraival és indítóival látja el ügyfeleit.

Nemrég arról írtunk, hogy a beszállító Dél-kelet-Ázsiában is terjeszkedik, új önindítót dobtak piacra, amely Hyundai-okban és Kiákban fog dolgozni.

Kiemelt Partnereink