Beszállítók Elhozza hazánkba szervizszolgáltatásait a Knorr-Bremse

Elhozza hazánkba szervizszolgáltatásait a Knorr-Bremse

autopro.hu/P.B. | 2022.05.05 16:20

Elhozza hazánkba szervizszolgáltatásait a Knorr-Bremse

Fotó: Knorr-Bremse

Immár Magyarországon is elérhető a Knorr-Bremse utópiaci alkatrészeket és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó almárkája, a Knorr-Bremse Truckservices, mely flottaüzemeltetőknek, disztribútoroknak és szervizeknek nyújt megoldásokat.

Hirdetés

A Knorr-Bremse Truckservices keretében elérhető termékek és szolgáltatások abban segítik a haszongépjármű-tulajdonosokat és a flottakezelőket, hogy járműveiket mindig gazdaságosan tudják mozgásban tartani minél rövidebb állásidővel. A szolgáltatás a szervizeknek a legmagasabb minőségű szerszámokat, diagnosztikát, szakmai tudást és képzést biztosít.

A Knorr-Bremse Truckservices flottaüzemeltetőknek, disztribútoroknak és szervizeknek nyújt szolgáltatásokat, melyek támogatják a járművek állásidejének csökkentését és a hatékony üzemeltetést. Szerszámkészleteit vezető célszerszám gyártókkal karöltve fejlesztették ki, kidolgozásuk a legmagasabb színvonalat képviselik, könnyen használhatóak a napi munka során. A Knorr-Bremse Truckservices elméleti és gyakorlati tanfolyamokat szervez szakemberei továbbképzésére.

Fotó: Knorr-Bremse

Mint az új

A Knorr-Bremse Truckservices által forgalmazott, EconX logóval ellátott termékei olyan pótalkatrészek és felújított alkatrészek, amik a gyári új alkatrészekkel megegyező minőséget képviselnek. Ezek főleg a már korosodó járművek számára jelenthetnek tökéletes megoldást, ezzel biztosítva a teherautók élettartamának meghosszabbítását.

A hálózat szervizeiben szerszámgyártókkal közösen kifejlesztett, magas minőségű szerszámokkal dolgoznak, aminek köszönhetően gyors és költséghatékony lesz a karbantartás.

A Knorr-Bremse Truckservices novemberben mutatta be az európai piac számára készített, utólag felszerelhető kanyarodási asszisztens termékének új generációját, a ProFleet Assist+ Gen 2-t, a Mobileye-jal közösen fejlesztett vezetéstámogató rendszerét, ami a biztonságos közlekedést segíti elő.

Együtt mindig könnyebb – szakemberekkel, szakembereknek!

Ez a mottója a Knorr-Bremse kifejezetten pótkocsi-szervizek részére kialakított minőségbiztosítási programjának. A Knorr-Bremse Truckservices Expert Network a pótkocsik részére olyan szervizkoncepció, amely teljes egészében a pótkocsikra helyezi a hangsúlyt.

Fotó: Knorr-Bremse

A pótkocsik részére kialakított szakértői hálózat (Expert Network) a szerviz minőségét folyamatosan javítja haszongépjármű tulajdonosok és járművezetők részére és egységes követelmény rendszert állít fel a kiváló szerviz minőség érdekében – Európa szerte, de a Közel-Keleten és Afrikában is. A Knorr-Bremse folyamatosan bővíti a szervizhálózatát és várja a szervizek jelentkezését.

A gyakorlatban

Az április 29-30-án tartott Autotech Future rendezvényen a Knorr-Bremse standján az érdeklődők több új terméket tekinthettek meg. Sándor Norbert, a Knorr-Bremse Közép-Kelet Európáért felelős Regionális Értékesítési és Marketing Igazgatója az eseményen elmondta, hogy a fuvarozási ágazatban elengedhetetlen a haszongépjárművek folyamatos és biztonságos üzemeltetése.

„A Bárdi Autó Kft., mint a Knorr-Bremse (Truckservices) magyarországi stratégiai disztribútora, méltó partner nemcsak az alkatrészellátás biztosítása, hanem a szervizek számára nélkülözhetetlen diagnosztikai és szerszám igények kielégítésére is” – fogalmazott.

A standra látogató szerviz szakemberek ezeket a termékeket tekinthették meg az eseményen, valamint tájékozódhattak a Knorr-Bremse Expert Network szervizhálózatról és csatlakozási feltételeiről.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink