Beszállítók A vezetői asszisztens rendszerek javítására kínál megoldást a Bosch

A vezetői asszisztens rendszerek javítására kínál megoldást a Bosch

autopro.hu/P.B. | 2020.11.10 14:20

A vezetői asszisztens rendszerek javítására kínál megoldást a Bosch

Fotó: Bosch Presse

Ahogy minél gyakrabban szerelnek fel autókat egyre több és több vezetői asszisztensi rendszerrel, azzal egyidejűleg egyre nagyobb a piaca az ilyen számítógépes rendszerek, kamerák és szenzorok javítását, bekalibrálását, karbantartását kínáló eszközöknek. Erre kínál megoldást a Bosch DAS 3000.

Hirdetés

A Bosch által fejlesztett számítógép alapú kalibrációs és beállítási rendszer, a DAS 3000 minden népszerűbb modell vezetői asszisztensi rendszeréhez kínál javításokat és karbantartási, beállítási programokat.

Az új eszköz (lényegében kerékbilincs) gyorsabb, pontosabb és felhasználóbarátabb a korábbi megoldásoknál. A kezelése is egyszerűbb, ráadásul a már meglévő rendszereket is fel lehet frissíteni a DAS 3000-re egy kiegészítő csomaggal. Az új rendszer és a frissítések 2020 szeptemberétől érhetőek el.

Számos személyautón használható

A DAS 3000 14 colostól 24 colos felnikig alkalmazható. A keretet két rögzítőkarral lehet a kerékre felhelyezni, míg egy keresztléc biztosítja a gumihoz való egyenletes csatlakozást, sőt, még a széles gumikkal felszerelt kerekekre is felszerelhető az eszköz anélkül, hogy aggódni kellene a gumik miatt.

Az új felhasználói felületet a korábbi visszajelzések alapján alakították át, és tették egyszerűbbé, ezáltal sokkal kényelmesebb lett az eszköz használata.

A DAS 3000 az új adapternek köszönhetően is hatékonyabbá vált, ez a frissítés azt is segíti, hogy a mérőeszközök ne sérüljenek meg a lökhárítóval való érintkezéskor. Ezzel az adapterrel főleg az autók elején található kamerák képét lehet állítani, pontosítani.

A Bosch közleménye szerint az új program az összes népszerű modellnél használható, ami elérhető a piacon.

Kiemelt Partnereink