Beszállítók Elkészült a két és fél milliomodik futómű a BPW-nél – fotók

Elkészült a két és fél milliomodik futómű a BPW-nél – fotók

autopro.hu/Sz.F. | 2018.06.19 10:39

Elkészült a két és fél milliomodik futómű a BPW-nél – fotók

Június 18-án elhagyta a szerelősort a két és fél milliomodik közúti pótkocsi futómű – egy ECO Plus 3 tárcsafékes tengely – a BPW-Hungária Kft. gyártócsarnokában.

Hirdetés

A vállalat dolgozói ünnepségen emlékeztek meg a nevezetes darabszámról. Mándli Péter ügyvezető igazgató a kezdetekre visszatekintve elmondta: 1991 júliusában készült el az első BPW futómű a szombathelyi gyárban, és külön üdvözölte azokat a kollégákat, akik nemcsak az első, hanem a 2 és fél milliomodik futómű gyártásából is kivették a részüket.

Hangsúlyozta: a BPW nagy múltú vállalat, amely a kiemelkedő innovációnak köszönhetően a jövő termékeit gyártja.

Az ECO Plus 3 kifejezetten hosszan tartó igénybevételnek kitett járművek, kamionok vontatmányaihoz készült termék, megbízható, robusztus rendszer, melynek élettartama és gazdaságossága legendás, és amit 5 év korlátlan futásteljesítményű jótállás egészít ki.

A BPW ECO Plus 3 az ECO Hub rendszeren alapuló fejlesztés, melynek jellemzője a kúpgörgős csapágyazás, amely könnyű beállíthatóságot eredményez, és a csapágyak rendkívül egyszerűen cserélhetők. Amennyiben szükséges, nem kell egy teljesen új kerékagycsoportot cserélni.

A kerékagy a Forma 1 mintájára beépített nyomatékhatároló anyával van ellátva, ami a kerék, a fékdob és csapágyak gyors eltávolítását tetszi lehetővé, egyszerűbbé téve ezzel a karbantartást.

Kiemelt Partnereink