Best Practice A mélyfúrás technológia a nagyszénási Toolex erőssége

A mélyfúrás technológia a nagyszénási Toolex erőssége

Toolex Fémfeldolgozó Kft. | 2017.11.17 10:00

A mélyfúrás technológia a nagyszénási Toolex erőssége

A Toolex Fémfeldolgozó Kft. 1993-ban alakult kisvállalkozásként. Jelenlegi profilja a mélyfúró rendszerek, mélyfúró szerszámok gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó technikai és szakmai szolgáltatások nyújtása.

Hirdetés

Az alakulás óta gyártják, fejlesztik és értékesítik az innovatív mélyfúró szerszámokat és cserélhető lapkás mélyfúró rendszereket. Fő tevékenységük a belső hűtéssel rendelkező mélyfúró rendszerek és szerszámok (Ø0,5mm-tol egészen Ø700mm-ig) gyártása. Magyarországon a Toolex név 1993 óta összefonódott a mélyfúrás technikájával.

Mélyfúrás területén négy alapterülethez kínálja standard és egyedi szerszámait:

  • egyélű technika
  • kétélű technika
  • BTA (STS) rendszer
  • ejektor rendszer

A fentiekhez kiegészítőket is kínálnak. Legnagyobb mennyiségben egy- és kétélű mélyfúró szerszámokat gyártanak. Az elmúlt években, igazodva partnereik igényeihez forgás szimmetrikus munkadarabok bérfúrásával bővítették szolgáltatásaikat.

Jelenleg termelésük közel 80%-a exportra készül, de a magyarországi piacon is egyre nagyobb kereslet és igény van termékeik, szolgáltatásaik iránt. A Toolex Kft. vállalta a németországi telephelyű Botek GmbH képviseletét és termékeinek forgalmazását, aki évtizedek óta világviszonylatban az első három közt van ezen a területen.

A többéves tapasztalatuk a mélyfúrási technológia területén segít abban, hogy vevőik egyre növekvő igényeit és elvárásait kielégítsék, mielőtt, miközben, miután megrendelték szerszámunkat.

A központja és gyártó üzeme Nagyszénáson található, ahol jelenleg 180 dolgozót alkalmaznak. A cég 15 fős alapítása óta a létszám folyamatosan növekedett, így településükön ma már a legnagyobb foglalkoztatóvá váltak.

Hírnevének, pozíciójának megtartásához és erősítéséhez hozzátartozik a minőségirányítási rendszer használata is. A Toolex Kft. minden olyan eszközt felhasznál a cég működésének fenntartására és fejlesztésére, amely hosszú távon biztosítja az eredményes működést.

Elérhetőségek:

Toolex Fémfeldolgozó Kft. • 5931 Nagyszénás, Mátyás Király utca 8.

Telefon: +36-68/511-400 • Fax: +36-68/444-886 • E-mail: [email protected] • Web: www.toolex.hu

(x)

Kiemelt Partnereink