Best Practice 320 millió forintos felhő alapú fejlesztés a Szintézisnél (x)

320 millió forintos felhő alapú fejlesztés a Szintézisnél (x)

autopro.hu | 2015.08.26 16:04

320 millió forintos felhő alapú fejlesztés a Szintézisnél (x)

Uniós támogatással a Szintézis Zrt. belépett a hazai felhő alapú szolgáltatók körébe. A nagy volumenű fejlesztésre a győri cég évek óta készül, így saját fejlesztésű szoftverei is felhőbe költöznek.

Hirdetés

A felhő, más néven cloud alapú szolgáltatások egyértelműen napjaink vezető informatikai trendjévé nőtték ki magukat. Bizonyára a jövőbe tekintő vállalatok többségénél már felmerült a technológia bevezetése mint költségcsökkentést és adatbiztonságot jelentő modern megoldás.

320 millió forintos infrastruktúra és közel 30 éves üzleti informatikai tapasztalat

Szintézis Cloud szolgáltatása nagy piaci rést foltoz be az üzleti informatikában. A cég költséghatékony, személyre szabott erőforrásprofilt, alkalmazásplatformokat és szolgáltatásokat kínál a kis- és középvállalkozások számára. A Szintézis Cloud jelentette 99,98 % -os rendelkezésre állás, a georedundáns hardverkörnyezet, a legmodernebb adatbiztonsági megoldások és a számtalan kiegészítő szolgáltatás szinte elérhetetlenek az önerőből gazdálkodó vállalkozások számára.

A felhő alapú szolgáltatás iránt nagy a kereslet, a magyar tulajdonban lévő győri vállalkozás több ipari, termelő és retail területen működő céggel dolgozik már együtt.

- Ügyfeleinkkel történő egyeztetéseink során az adatbiztonság mindig visszatérő kérdés. A piacon még érezhető a felhő alapú szolgáltatássokkal kapcsolatos bizalmatlanság, adatait, folyamatait, alkalmazásait mindenki biztonságban szeretné tudni. Az Szintézis ZRt. által biztosított alkalmazáskörnyezetek egymástól szeparált, dedikáltan ügyféligényre szabott megoldások, melyek a legszigorúbb auditoknak is megfelelnek - nyilatkozta Klampfer Gábor, a Szintézis Zrt. felhő alapú szolgáltatásainak szakértője.

(x)

Kiemelt Partnereink