Szeged

Bővül a LogMeIn Magyarországon

A cég 2020 elejéig 10 százalékos bővülést tervez a budapesti és szegedi irodákban a további fejlődés érdekében.

MTI | 2019.10.17 14:13

Ozsvár Szabolcs: Jobban ki kellene használni a magyar cégeknek a vajdasági kapacitásokat

Polírozó pamut- és filckorongok, vágó- és lamellás korongok, csiszolószalagok, lamellás csiszolóhengerek. A vajdasági Adán családi vállalkozásként indult Flexing csiszolástechnikai vállalat mindent el tud készíteni, ami a dörzsöléses felületkezeléshez szükséges lehet a gyártásban. Amit meg nem, azt beszerzi szlovén, cseh és más partnereitől. Két éve Szegeden vetették meg lábukat, a magyar keresletet innen szolgálják ki. Ozsvár Szabolcs szegedi irodavezető szerint a magyar gyártócégek számára fehér folt a Vajdaság, jobban is ki lehetne használni az itteni kapacitásokat.

Uzoni Ábel | 2018.05.25 08:32

Megérkeztek az első berendezések a szegedi lézerközpontba

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kedden a csongrádi megyeszékhelyen rendezett sajtótájékoztatón.

MTI | 2017.09.19 14:28

Járműipari kompetencia centrum is lesz a szegedi lézerközpontban

A központ az Európai Unió tudományos nagyberuházása, amely a fizika, biológia, kémia, valamint az orvosi és anyagtudományok területén rendkívüli nagy időfelbontással végezhető alap- és alkalmazott kutatásokhoz biztosít egyedülálló infrastruktúrát.

autopro.hu/P.M. | 2017.05.31 11:15

Így készül a szegedi csapat a Pneumobilra

Elindult a visszaszámlálás a jubileumi versenyre, május 5-én állnak rajthoz a sűrített levegővel hajtott járművek a kétnapos versenyen.

autopro.hu/P.M. | 2017.04.13 13:21

Nem ma kezdtük Szegeden…

Ha valaki azt mondja, gumi és Continental, szinte mindenkinek a gumiabroncsok jutnak az eszébe. Az Autopro figyelmes olvasói azonban tudhatják, hogy esetünkben ez a termék jóval extrémebb feladatokat is ellát.

ContiBlogger | 2016.11.08 10:03

Ötvenéves a szegedi gumigyár

Ötvenéves a szegedi gumigyár, a jubileum alkalmából a jelenleg a Continental telephelyeként működő üzemben pénteken múzeum nyílt, és utcát neveztek el két korábbi igazgatóról.

MTI | 2016.11.04 14:30

1 2 3

Kiemelt Partnereink