Techtogether Találjon megoldást munkaügyi kihívásaira a Techtogether 2022-n!

Találjon megoldást munkaügyi kihívásaira a Techtogether 2022-n!

autopro.hu/P.B. | 2022.10.11 16:22

Találjon megoldást munkaügyi kihívásaira a Techtogether 2022-n!

Fotó: Pixabay

A Techtogether 2022 konferencián és kiállításon a járműipar legnagyobb és legaktuálisabb kihívásairól lesz szó. Jöjjön el a Bálnába és találkozzon a járműipart is meghatározó innovatív ipari trendek hazai képviselőivel, regisztráljon a rendezvényre még ma! A legfontosabb kérdések között természetesen a munkaerőhiányról, valamint a HR oldalon jelentkező kihívásokról is szó esik majd.

Hirdetés

Globális szinten, iparágakon átívelően jelentkező probléma napjainkban a munkaerőhiány, illetve a dolgozói elvárások átalakulása. A képzett munkaerő lényegében mindenhol hiány, közben a fiatalok egyre inkább mást várnak el egy munkahelytől, mint néhány évvel ezelőtt. Ezekre az átalakulásokra a koronavírus-járvány mintegy katalizátorként hatott, így most igazán égető problémáról beszélhetünk.

A Techtogether 2022-n több lehetősége is nyílik az érdeklődőknek arra, hogy mélyebben elmerüljenek HR területen. A kiállítók között október 18-án és 19-én is megtaláljuk a Bálnában a Trenkwalder Recruitment Kft.-t, valamint a felnőttképzéssel foglalkozó Tequa International Kft.-t is, míg az október 18-án, a MAGE és az autopro.hu közös szervezésében megrendezésre kerülő konferencián külön blokk foglalkozik majd a munkaerő kérdésével.

Munkaerőpiaci szakértők adnak iránymutatást

A konferencia délutáni szekciójában 15:05-kor Nógrádi József, a Trenkwalder Recruitment Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója tart előadást Válságálló megoldások recesszió idején, avagy mi várható a HR piacon 2023-ban címmel. Ezt követően 15:20-tól Martis István, a Profession.hu ügyvezető igazgatójának előadása következik, melynek címe Toborzási kihívások a munkaerőpiacon - trendek és változások.

Mesics Olívia, az Opel Szentgotthárd Kft. gyárigazgatója és ügyvezető igazgatója Power skillek a Tech világában címmel tart előadást 15:40-től, 15:55-től pedig Seres Tamás, a Hays Hungary Kft. Team Leader of Engineering & Manufacturing előadása következik Az érme két oldala - Kereslet és kínálat találkozása a munkaerőpiacon ma és 2023-ban címmel.

Ezzel még nem ér véget a HR-témákkal kapcsolatos események sora, ugyanis a konferencia záróeseménye egy HR kerekasztal-beszélgetés lesz Tóth Edina, az Opel Szentgotthárd Personel managerének moderálásával. A 16:25-kor kezdődő beszélgetésen Bányai Tibor, a Bányai & Partners Consulting Kft. ügyvezető igazgatója, Király Brigitta, a Duvenbeck HR Managere és Dienes Kata, a Le Belier Magyarország Zrt. HR managere vesznek részt.

Az október 18-19-e között megrendezésre kerülő kiállítás ingyenesen, de regisztrációhoz kötve látogatható, ide kattintva tud regisztrálni az eseményre. Az október 18-ai konferencia szintén regisztrációhoz kötve, belépőjegy ellenében látogatható.

Bányai Tibor, a Bányai & Partners Consulting Kft. ügyvezető igazgatója

Bányai Tibor, a Bányai & Partners Consulting Kft. ügyvezető igazgatója

Bányai Tibor a Bányai & Partners Consulting Kft. ügyvezetője. Cégének fő tevékenysége a szervezetfejlesztés, az interim szolgáltatások és a munkaerő-közvetítés. Mintegy húsz évet dolgozott különböző vezető beosztásokban japán, holland, amerikai, koreai és indiai világcégek magyarországi leányvállalatainál. A zöldmezős beruházások és a modern, hatékony szervezeti struktúrák kialakításának specialistája. Karrierje első huszonkét évében a hadseregben szolgált katonai vezetőként, ahol pályafutását dandárparancsnokként fejezte be. Négy évet tanult a lengyel nemzetvédelmi egyetemen; MBA diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Az irányítása alatt álló Bányai & Partner Consulting Kft. mára Magyarország piacvezető cégévé vált az indiai munkaerő-közvetítése területén.

Király Brigitta, a Duvenbeck HR Managere

Király Brigitta, a Duvenbeck HR Managere

Király Brigitta több, mint 10 éve a HR szakmában tevékenykedik. Ebből 5 évet az Egyesült Királyságban dolgozott és az utóbbi 5 évben a Duvenbeck IMMO Logisztikai Kft. HR Managere.

Brigitta a HR több területen is dolgozott már, mint például a tehetség gondozás, képzés és fejlesztés, toborzás. Széleskörű tapasztalata a szakmában tette lehetővé, hogy menedzseri pozícióba a lépjen a mára már több mint 1000 főt foglalkoztató Duvenbeck IMMO Kft-nél.



Martis István, a Profession.hu ügyvezetője

Martis István, a Profession.hu ügyvezetője

Martis István 2008-ban csatlakozott a Profession.hu csapatához, 2012 óta pedig a cég elsőszámú vezetője. 2017 és 2021 között a Ringier Axel Springer Media AG igazgatóságának tagja és a cég közép-kelet-európai állásportál portfóliójának vezetőjeként is dolgozott. A Profession.hu az évek során a magyar piac meghatározó digitális vállalata lett – jelenleg 200 kollégával működik, többször nyerte el a „Legjobb munkahely” díjat. István ezt megelőzően közel tíz évet töltött a HR tanácsadásban, dolgozott Magyarországon, Közép-Kelet Európában és az Egyesült Államokban - 2005-től a Korn/Ferry International csapatában. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, valamint a Johannes Kepler Egyetemen Ausztriában végezte.

Nógrádi József, a Trenkwalder Recruitment Kft. Kereskedelmi és marketing igazgatója

Nógrádi József, a Trenkwalder Recruitment Kft. Kereskedelmi és marketing igazgatója | Fotó: Trenkwalder Magyarország

Nógrádi József a Trenkwalder cégcsoport kereskedelmi igazgatója, akit 6 éve ért a megtiszteltetés, hogy a vállalat bizalmat szavazott neki annak ellenére, hogy teljesen más területről érkezett. József életpályája azoknak nyújthat igazolást, akik hiszik, hogy a más területről érkezők is képesek új szemlélettel új lendületet adni egy-egy területnek. József több mint 15 évet dolgozott biztonsági területen, ahol vezetőként és tanácsadóként egyaránt szerzett tapasztalatot. A szektorból kilépve pénzügyi értékesítőként is próbára tette magát, végül ez adta a lendületet, hogy az értékesítésben maradjon. Közel 500 ügyféllel és nagyvállalati ügyfélkörrel kereste a kihívásokat. A Trenkwaldernél elsőként az Észak-Keleti Régió vezetőjeként majd Budapesti régióvezetőként is sikerült bizonyítania, hogy ugyanazt gondolják a sikeres HR szolgáltatásról. Lassan 3 éve vezeti az értékesítést és két éve a marketing területet is. József hiszi, hogy a HR ma az egyik leggyorsabban változó terület, ahol képesnek kell lenni alkalmazkodni a változó körülményekhez. Továbbá meggyőződése, hogy a „lehetetlen nem létezik” nem csupán egy üres frázis, hanem naponta bizonyított tény. A Trenkwalder Recruitment Kft.-nél ezzel a szemlélettel dolgoznak és szolgálják ki partnereit, akik országszerte bizalmat szavaznak nekik Európa szerte 36, Magyarországon pedig 26 éve.

Tóth Edina, az Opel Szentgotthárd Personel managere

Tóth Edina, az Opel Szentgotthárd Personel managere

Tóth Edina 2001-ben csatlakozott az Opel szentgotthárdi gyárához, ahol a logisztikai, beszerzési területeket követően váltott a HR irányába. Közgazdasági végzettsége mellé a későbbiekben üzleti menedzsment diplomát is szerzett. HR vonalon kiemelt tapasztalattal bír több területen is, mint például toborzás/ kiválasztás, karriermenedzsment, érdekképviseleti kapcsolatok. 2020. november 1-től a vállalat személyügyi igazgatói munkakörét tölti be.

Az alábbi vállalatok biztosan ott lesznek a rendezvényen, jöjjön el Ön is!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink