Techtogether Már az utolsó simításokat végzik a TECHTOGETHER+ előtt

Már az utolsó simításokat végzik a TECHTOGETHER+ előtt

Pörge Béla | 2023.10.16 10:16

Már az utolsó simításokat végzik a TECHTOGETHER+ előtt

Fotó: Lugosi Péter

Hamarosan minden összeáll a budapesti Eiffel Műhelyházban, ahol október 17-én megnyitja kapuit a TECHTOGETHER+ járműipari konferencia és mellette az innovatív technológiákra koncentráló szakkiállítás, valamint a már hagyománynak számító Techtogether mérnökhallgatói verseny.

Hirdetés

Október 17-én Budapesten, az Eiffel Műhelyházban a járműipari szereplők és a téma iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan rendezvényre kerül sor! Az autopro.hu és a MAGE ismét megrendezi közös járműipari konferenciáját, ami idén a TECHTOGETHER+ nevet kapta. A rendezvény keretében pedig egy innovatív ipari technológiákra fókuszáló kiállítás, és a már komoly hagyományokkal rendelkező Techtogether mérnökhallgatói verseny is megszervezésre kerül. Míg a konferenciára belépőt kell váltani, amit ide kattintva tehet meg, addig a kiállítás és a mérnökhallgatói verseny látogatása díjmentes, csupán regisztrációhoz kötött.

A fenntarthatóság útján az autóipar - Versenyképes megoldások a mesterséges intelligenciától az elektrifikációig – című konferencia az aktuális járműipari trendekre és kihívásokra fókuszál. A résztvevők egyedülálló prezentációkat hallhatnak mesterséges intelligencia, kiterjesztett és virtuális valóság, elektromobilitás és hajtásfejlesztések, valamint ESG témakörökben.

Az esemény keretében a hazánkban tevékenykedő, meghatározó iparvállalatok képviselői mutatják be a legújabb technológiai fejlesztéseiket és innovációkat, továbbá ismertetik az ESG-ben rejlő kihívásokat és lehetőségeket. A konferencia programja a témakörök szerint három szekcióra oszlik, a program a kora délelőtti óráktól délutánig tart.

Kiállítás az ipar meghatározó szereplőivel

Az ingyenesen látogatható kiállításon standdal, vagy a mérnökhallgatói verseny támogatójaként olyan vállalatok képviseltetik magukat standdal, mint a Mitsubishi Electric Europe, az ACPS Automotive Kft., a SCHUNK Intec Kft. vagy éppen a Chemplex, a Trenkwalder Recruitment Kft. és az SK On Hungary Kft. Jelen lesz még az AVL Hungary Kft., a FANUC Hungary Kft., a Robot System Kft., a Hepenix Kft., Knorr Bremse Fékrendszerek Kft., Kontron Hungary Kft., az msg Plaut Hungary Kft., a Rohde & Schwarz, az SMC Hungary Kft. és a Tequa Akadémia.

A konferenciához hasonlóan a kiállításon is a járműipar legégetőbb és legaktuálisabb kérdéseivel találkozhat, illetve lehetősége lesz első kézből ismeretek szerezni az olyan forró témákról, mint az akkumulátorgyártás.

A Techtogether mérnökhallgatói versenyen a magyarországi egyetemekről 14 hallgatói csapat méri össze tudását az autóiparhoz és gyártástechnológiákhoz kapcsolódó feladatok megoldásával. A szokásoknak megfelelően a rendezvényen ismét számos csapat állítja ki járművét.

Az október 17-én a budapesti Eiffel Műhelyházban megrendezésre kerülő TECHTOGETHER+ Járműipari konferencia mellett egy innovatív ipari technológiákra fókuszáló szakmai találkozó, és a már komoly hagyományokkal rendelkező Techtogether mérnökhallgatói verseny is megszervezésre kerül.

Az egynapos rendezvényen párhuzamosan zajlanak a programok az eltérő közönségnek. Az autopro.hu és a MAGE közös járműipari konferenciájának a belépő díja: 60.000 Ft+áfa. Szerezze be jegyét most az alábbi linkre kattintva! A rendezvény keretében megtartott szakmai találkozó és mérnökhallgatói verseny díjmentesen látogatható, csupán előzetes regisztrációhoz kötött.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink