Szolgáltatók Váljon profivá a minőségirányítási rendszerek építésében!

Váljon profivá a minőségirányítási rendszerek építésében!

autopro.hu/V.M. | 2022.03.01 07:47

Váljon profivá a minőségirányítási rendszerek építésében!

Fotó: TEQUA

Amennyiben vállalata az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány szerint tanúsított, és meg szeretné érteni annak követelményeit, ha minőségirányítási rendszerépítéssel és rendszerfejlesztéssel foglalkozik, vagy csak érdeklődik a téma iránt, látogasson el a Tequa International Kft. „ISO 9001:2015 Szabványértelmezés” online képzésére, ahol közérthető módon, gyakorlati tapasztalatokkal és példákkal kiegészítve szerezheti meg azon tudást, kompetenciát, amelyek a szabvány alkalmazásához szükségesek.

Hirdetés

A tanfolyam célja:

Olyan szakemberek képzése, akik az ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány követelményeit ismerik, értik és alkalmazni tudják annak érdekében, hogy minőségirányítási rendszerüket folyamatosan fejlesszék. A Tequa célja a résztvevők támogatása abban, hogy egy tanúsító vagy felügyeleti auditra fel tudjanak készülni, értsék, hogy az auditorok mit miért kérdeznek és tisztában legyenek azzal, hogy válaszként mit várnak el tőlük.

Célcsoport:

Elsősorban azon munkatársaknak ajánljuk, akik saját vállalatuknál ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével és fejlesztésével foglalkoznak.

Rajtuk kívül olyan minőségirányítási és a vállalat más területéről azon vezetőket és munkatársakat várják, akik szeretnének megismerkedni az ISO 9001:2015 szabvány követelményeivel vagy csak érdeklődnek a téma iránt.

Képzés időtartama: 2 nap, március 7-8.

Teljesítményértékelő rendszer: A tanfolyam végén feleletválasztásos elméleti teszt kitöltése.

A képzés díja: 220 euró + áfa /fő

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a Tequa Akadémia honlapjára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink