Szolgáltatók Üzemlátogatástól a B2B találkozókig - ez a QFD VIII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciája

Üzemlátogatástól a B2B találkozókig - ez a QFD VIII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciája

QFD | 2019.09.23 11:30

Üzemlátogatástól a B2B találkozókig - ez a QFD VIII. Regionális Autóipari Beszállítói Konferenciája

2019. október 8-9-én immár nyolcadszor kerül megrendezésre a Regionális Autóipari Beszállítói Konferencia. A rendezvény szervezője a QFD Kft., mint a Német Autóipari Szövetség Minőségirányítási Központjának (VDA QMC) regionális licencpartnere ebben az évben is gondoskodik arról, hogy a magyarországi gépjárműipari cégek első kézből értesüljenek a szektor vállalatait leginkább foglalkoztató kérdésekről, aktuális trendekről. A helyszín idén először, rendhagyó módon az Aquaworld Resort Budapest Hotel lesz.

Hirdetés
A konferencia első napján az autógyártók és beszállítóik mutatják be aktualitásaikat, az iparág jelenlegi kihívásaira adott válaszaikat. A két Magyarországon gyártó telephellyel rendelkező, német OEM, az Audi és a Daimler mellett a gépjárműipar élvonalába tartozó, az egész világon meghatározó szerepet játszó Tier 1-es beszállító cégek képviseltetik magukat, mint például: a Continental és a Robert Bosch; a bosnyák kisvállalatból nemzetközi, multinacionális céggé fejlődött PREVENT; vagy a szintén mindenki által ismert Clarion. A résztvevő cégekben közös, hogy elkötelezettek a német autóipar követelményeinek és módszereinek alkalmazása iránt. A gyártó cégek mellett a rendezvényt a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) vezérigazgatójának előadása teszi teljessé, aki bemutatja az állami szerepvállalást a gépjárműipar magyarországi fejlesztésében. Az első napot gálavacsora zárja, ahol a résztvevőknek alkalma nyílik az ismerkedésre, kapcsolatépítésre.

Az első nap előadásai után a második nap a közvetlen tapasztalatszerzésé! A résztvevők két csoportban látogatást tesznek a Continental budapesti gyárában, ahol az első napi előadás után élőben is megnézhetik az Ipar 4.0 digitális megoldásainak gyakorlati alkalmazását. Az üzemlátogatásokkal párhuzamosan a másik csoport résztvevői olyan pódiumbeszélgetéseken és workshopokon vehetnek részt, ahol megvitathatják az előadókkal és más szakemberekkel a beszállítómenedzsment- és az autóipari beszerzés aktualitásait, valamint olyan követelmények alkalmazásához kaphatnak szakértői útmutatást, mint a funkcionális biztonság (Functional Safety), az Automotive SPICE®, a PSCR vagy az új, harmonizált AIAG és VDA FMEA.

Idén első alkalommal a konferencia résztvevőinek lehetősége nyílik a potenciális beszállítók és vevők közvetlen megszólítására is. A B2B megbeszélésekre olyan cégek beszerzői biztosították részvételüket, mint az AGC, a Denso, a Jabil, a Kunplast-Karsai, a Mitsuba, a Robert Bosch vagy a ZF, akik konkrétan megjelölték az általuk keresett beszállítói kört is. Ezen túl további neves gyártók képviselői is jelezték érdeklődésüket, valamint képviseltetik magukat olyan magyarországi és régiós szervezetek, mint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), az Albán Befektetés-ösztönzési Ügynökség (AIDA) és a Szerb Fejlesztési Ügynökség (RAS).

Ha csak egy rendezvényen akar részt venni, és feltétel, hogy az szakmai legyen, szeretettel várjuk!

További információ, részletes program és regisztráció: events.qfd.hu

Kiemelt Partnereink