Szolgáltatók Új kirendeltséget nyitott az MAN Fóton

Új kirendeltséget nyitott az MAN Fóton

autopro.hu | 2020.12.08 15:49

Új kirendeltséget nyitott az MAN Fóton

A márkaszerviz már várja az ügyfeleket. | Fotó: MAN

A hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően, szűk körben tartotta az MAN Kft. legújabb telephelyének nyitóünnepségét. Az új, fóti kirendeltséget kifejezetten autóbuszok és kishaszonjárművek számára tervezték. Az egység más szempontból is kiemelkedő, hiszen itt található az ország első MAN-szervize, amit elektromos furgonok javítására is felkészítettek a szakemberek.

Hirdetés

Az MAN Kft. ügyvezető igazgatója, Martin Strier köszöntőjében kiemelte: a fóti kirendeltség egyik különlegessége, hogy kimondottan autóbuszok és kishaszonjárművek számára épült. Ez persze nem az jelenti, hogy a tehergépkocsikkal rendelkező ügyfeleket ne tudná tökéletesen kiszolgálni az új telephely. Nincs azonban másik olyan MAN kirendeltség Magyarországon, amely például rendelkezik bemutatótérrel a TGE modellcsalád részére – mondta el a cégvezető.

Impozáns számok

A cégvezetők és vendégeink köszöntői után Széll Tamás vevőszolgálati igazgató elevenítette fel az elmúlt hónapok eseményeit. Mint mondta, sok váratlan helyzetet kellett megoldani, hogy végül a terveknek megfelelően november másodikán megnyisson az M3-as autópálya és az M0 autóút csomópontja mellett található telephely. A 19 ezer négyzetméteres telken álló 1800 négyzetméteres épület elkészülte során figyelembe kellett venni az időjárás viszontagságait, a váratlan környezetvédelmi szempontokra, de még egy földmunkák során előkerülő világháborús gránátot is. A kivitelező rugalmas és felkészült csapatának hála, ma már a terveknek megfelelően üzemel a kirendeltség, ami az idei év egyéb körülményeit figyelembe véve különösen nagy dolog. Az értékesítési tevékenység a TGE típussal indult, de természetesen a későbbiekben minden járműkategóriával várjuk majd az ügyfeleket – tette hozzá Széll Tamás.

Az ünnepélyes szalagátvágás után vendégeink megtekinthették az új kirendeltség épületét.

Az ünnepélyes szalagátvágás után vendégeink megtekinthették az új kirendeltség épületét. | Fotó: MAN

Sulyok Tamás kirendeltségvezető, aki több mint 15 éve dolgozik az MAN After Sales csapatában, további részleteket is elárult. Az 1300 négyzetméteres műhely autóbuszok és kishaszonjárművek speciális szakszervizeként működik. Előbbieket nyolc, utóbbiakat három speciális szerelőállás várja. Emellett a komplexum és kollégák a közép és a nehézkategóriás tehergépjárművek szervizelésére is felkészültek. Sőt, a fóti telephely az ország első olyan MAN-szervize, amelyet az elektromos furgonok javítására is felkészítettek a szakemberek.

Összeszokott csapat, zavartalan indulás

Az átadón a vendégeknek lehetőségük nyílt az új telephely bejárására. Az érdeklődők betekintést nyerhettek abba, hogy az MAN kollégái miképp készültek az indulásra és milyen fejlődési lehetőségeket tartogat még a komplexum.

Jelenleg egy műszak dolgozik Fóton, ez a csapat azonban összeszokott és felkészült. Tagjai hónapok óta együtt végezték munkájukat Dunaharasztiban, így sem az MAN munkamódszerei, sem a használt technológiák nem jelentenek számukra problémát. A tapasztalt gárda egyaránt rendelkezik a kishaszonjárművek, az autóbuszok és a tehergépkocsik szervizeléséhez szükséges tudással. A korszerű műhely mellett egy háromemeletes raktár is tartozik az épülethez, amely ma már elengedhetetlen a gyors munkavégzéshez és ügyfélkiszolgáláshoz.

A telephely fejlődésével akár 40 főre is bővülhet majd a dolgozói létszám, és akár három műszak is munkába állhat. A cég hisz a magyarországi piac fejlődésében, ezért is készült jó előre ezen a téren. Sulyok Tamás kirendeltségvezető pedig azt is elárulta, hogy az indulást követően gyorsan megkedvelték az ügyfelek a könnyen megközelíthető és kiemelt minőséget garantáló új telephelyet. „A második jármű eladásának sikerességét mindig a termékhez kapcsolt szolgáltatások minősége határozza meg. Fő célom továbbra is ügyfeleink maximális és teljeskörű kiszolgálása lesz itt az új MAN telephelyen” – árulta el a kirendeltségvezető.

Kiemelt Partnereink