Szolgáltatók Tudja meg, mitől lesz okos az autója! (x)

Tudja meg, mitől lesz okos az autója! (x)

autopro.hu | 2014.05.27 09:27

Tudja meg, mitől lesz okos az autója! (x)

Ha egy konferenciára gondolunk, akkor általában egy székkel telezsúfolt terem jut eszünkbe, ahol a pódiumon rengeteg beszélő fejet látunk. Pedig egy konferencia lehet intenzív és élményszerű is. Ilyen lesz például a Cégautó konferencia, aminek szervezői az elméletet és a gyakorlatot annyira közel hozzák egymáshoz, amennyire csak lehet: a résztvevők rögtön Európa legmodernebb tanpályáján próbálhatják ki az előadásokon elhangzottakat.

Hirdetés

A második HVG Cégautó konferencia helyszíne ismét a Drivingcamp, ahol a vendégek találkozhatnak az autóipar innovációival, legújabb trendjeivel, és legjobb megoldásaival. Megtudhatják például azt, hogyan segítenek az okoseszközök a sofőrnek, vagy hogy milyen módszerekkel növelhetik az autók és a flotta élettartamát.

A szakmai előadók sorra veszik a gazdaságos, költséghatékony flottakezelés módszereit; bemutatják az üzemanyag-alternatívákat és biztonságot segítő technológiákat, vezetéstámogató módszereket. Bemutatják, hogyan lehet különböző teljesítményű és funkciójú autókból egy ütőképes flottát összeválogatni, emellett olyan módszereket is ismertetnek, amik egy flottányi autónál éves szinten akár milliós megtakarítást is jelenthetnek.

A nagyvállalatok flottamenedzserei, kis- és középvállalatok beszerzésért felelős vezetői számára átfogó autópiaci áttekintést nyújt a konferencia, melyet idén a szervezők egy haszongépjármű szekcióval egészítenek, átfogó képet kínálva a teljes hazai járműpiacról. Erre a szekcióra a jelentkezők külön delegálhatják egy munkatársukat is, hogy a cég számára minden gépjármű-üzemeltetéssel kapcsolatos gyakorlati kérdésre is választ találhassanak.

A hasznos és gyakorlati előadások mellett, kipróbálhatják a Mazda, Opel, Volvo, Nissan, Citroen, Mercedes, Peugeot, Seat, Volkswagen és Suzuki újdonságait, a haszongépjármű szekcióban pedig egy-egy rendhagyó modellel mutatkozik be az Opel, a Citroen, a Peugeot Seat és a Volkswagen.

A flottamenedzserek 2014. június 4-én ismét felbőgethetik a motorokat, próbára tehetik magukat és az autókat. Mindenkit várnak az előadótermek, a rántópad és a vizesárok.

További részleteket a hvg.hu oldalon talál.



Kiemelt Partnereink