Szolgáltatók Több mint tízezer munkavédelmi termék között válogathat

Több mint tízezer munkavédelmi termék között válogathat

autopro.hu | 2023.09.06 13:20

Több mint tízezer munkavédelmi termék között válogathat

Fotó: MEWA

A Mewa ismét bővítette munkavédelmi termékeinek választékát. A most megjelent új 330 oldalas márkakatalógus a már ismert és bevált cikkek mellett neves gyártók számos újdonságát is tartalmazza. A bemutatott termékek esetében nagy hangsúllyal jelenik meg a fenntarthatóság gyakorlati alkalmazása.

Hirdetés

A 2023/24 évi Mewa márkakatalógus több mint 10 ezer árucikket tartalmaz a következő kategóriákban: munkavédelmi lábbelik; munkavédelmi kesztyűk; bőrvédelem és higiénia; légzés-, szem-, hallás- és fejvédelem; kiegészítő termékek.

Fókuszban a fenntarthatóság

A termékek kiválasztása során ezúttal kiemelt hangsúlyt fektettek a természeti erőforrásokkal takarékoskodó előállítási folyamatokra és a fenntartható használati koncepcióra. Felkerültek például a palettára a Hakro márka polárkabátjai, amelyek száz százalékig újrahasznosított poliészterből készülnek. A Mewa „Korsar” nevű sajátmárkás termékei között megtalálhatóak a Kori-Flex Eco munkavédelmi kesztyűk új modelljei, amelyek már 96 százalékban újrahasznosított poliészterből készülnek. Minden termék esetében megfelelő jelzések segítik az eligazodást. A katalógusban részletes leírás található arról is, hogy a különböző fenntarthatósági tanúsítványok mit is jelentenek pontosan.

Fotó: Mewa

Az online webshopban leadott első megrendelésekre a vásárlók tíz százalékos engedményt kapnak – és mindez a katalógusban található minden árucikkre, a vadonatúj termékekre is érvényes.

Szolgáltatások és szállítási határidők

A Mewa ügyfélszolgálata kérdések esetén rendelkezésre áll. Tanácsadást nyújt a méretek meghatározása és az anyagok kiválasztása területén. A megrendeléseket online, e-mailben, telefonon és faxon is meg lehet küldeni. A termékeket azonnal kiszállítják, és azokat 14 napig – ingyenesen – vissza lehet küldeni. A termékekre logózást is lehet kérni, a Mewa hímző- és nyomtatási szolgáltatásának igénybevételére vonatkozó megrendeléseket a termékek megrendelésével egy időben le lehet adni.

A wiesbadeni székhelyű német MEWA Textil-Service AG & Co. Management OHG Európa egyik vezető vállalata az üzemi textíliákkal kapcsolatos teljes körű szolgáltatások területén. Kínálatának legfontosabb részét az ipari és javítóüzemek, valamint kézműves műhelyek számára nyújtott saját gyártású, többször felhasználható törlőkendők, valamint a munka- és munkavédelmi ruházat alkotja. A Mewa B2B szolgáltatásai – amelyek mindegyike tanúsítottan megfelel a vonatkozó minőségi, higiéniai és biztonsági szabványoknak – a termékek rendelkezésre bocsátására, ápolására, javítására, raktározására és logisztikájára terjednek ki. A családi vállalkozás 47 telephelyen 5.700 dolgozóval több mint 200 ezer üzemet szolgál ki a legkülönbözőbb ágazatokban Európában, forgalma 2022-ben 829 millió eurót tett ki.

A Mewát a fenntartható textilszolgáltatások úttörőjeként 1908-ban alapították. A vállalat stratégiájának fókuszában azóta is következetesen megtalálható a fenntarthatóság gondolata, ezt testesítik meg a vállalat innovatív fejlesztései a termékek, folyamatok és technikai berendezések területén egyaránt. Ügyfélközpontúságáért és erőforrásmenedzsmentjéért a Mewa többször is díjazták.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink