Szolgáltatók Segít profivá válni a folyamatszabályozásban a QFD

Segít profivá válni a folyamatszabályozásban a QFD

autopro.hu | 2022.09.12 15:23

Segít profivá válni a folyamatszabályozásban a QFD

Fotó: facebook.com/qfdconsultancy

A QFD Kft. szeptemberben „SPC - Statisztikai folyamatszabályozás” képzéssel várja azokat a szakembereket, akik szeretnék jobban megismerni a folyamatok szabályozásának és vizsgálatának módjait, azáltal olyan tudásra szert tenni, amivel felléphetnek a termelési erőforrások pazarló felhasználása ellen.

Hirdetés

Gyakorlatorientált Statisztikai folyamat szabályozás (SPC) képzésünkön Ön megismeri a folyamatok jellemző tulajdonságait, eloszlásait, a szabályozott és szabályozatlan folyamatok ismertető jeleit. Megismeri továbbá a folyamatképességi vizsgálatok helyes végrehajtását, a képességi indexek és a folyamatban keletkező selejt mennyiségének összefüggését. A folyamatok tulajdonságainak ismerete segíti mind a fejlesztőket a gyártható tűrések meghatározásában, mind a termelést és a minőségbiztosítást a folyamatban rejlő fejlesztési lehetőségek feltérképezésében. Az ipari tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyártó folyamatokban mind az erőforrások, mind az anyagok felhasználása pazarló módon történik, mert a szervezetek a megszerzett ismereteket nem, vagy csak részben ültetik át a gyakorlatba.

A képzés célcsoportja

Ezt a tanfolyamot a szervezetek különböző szintű dolgozóinak ajánljuk a termék- és folyamatfejlesztés, a gyártás, a minőségbiztosítás területéről, akiknek feladata a folyamatok tervezése és felügyelete.

A képzés célja

A résztvevők a képzés után képesek lesznek a folyamatokat befolyásoló tényezők felismerésére és kimutatására. Megismerik a folyamatok képességének meghatározásának módszerét, és a különböző folyamatok szabályozási lehetőségeit, valamint képesek lesznek mind méréses, mind minősítéses szabályozókártyák készítésére, használatára és kiértékelésére.

Dátum: 2022.09.21 09:00 - 2022.09.23 17:00 (Szerda - Péntek)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink