Szolgáltatók Segíti a TISAX értékelésre felkészülésben a QFD

Segíti a TISAX értékelésre felkészülésben a QFD

autopro.hu | 2022.11.21 15:20

Segíti a TISAX értékelésre felkészülésben a QFD

Fotó: QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft.

A TISAX label megszerzése rendkívül fontos az autóipari beszállítók számára, hogy biztosíthassák pozíciójukat a további beszállításokhoz. A TISAX a német VDA nevében működtetett, egyetlen iparág-specifikus biztonsági keretrendszer az információbiztonság értékeléséhez a beszállítók, az OEM-ek és az autóipari ellátási láncban működő egyéb cégek számára. A QFD Kft. VDA QMC licencképzése elősegíti a VDA ISA követelmény szerinti önértékelés elvégzését, és a TISAX auditra történő felkészülést.

Hirdetés

Az üzleti folyamatok és információk védelme nehéz peremfeltételek mellett is a vállalatirányítás központi feladata. A VDA égisze alatt erre a célra fejlesztették ki a TISAX modellt (Trusted Information Security Assessment Exchange). A TISAX megkönnyíti az információbiztonsági értékelések szervezetek közötti elismerését, és kölcsönösen elismert ellenőrzési szabványt hozott létre erre a célra. Alapja a VDA Information Security Assessment (VDA ISA), egy önértékeléshez használható kérdőív, ami alapul szolgál a tanúsítók számára is a TISAX címke kiadásához. A QFD Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft. kétnapos, „TISAX - Biztonságban van? A VDA ISA bevezetése saját cégénél” képzésen megtudhatja, hogyan valósítson meg intézkedéseket a sikeres TISAX felméréshez saját cégében, példaként néhány központi VDA ISA követelményt használva. Áttekintést kap a követelménykatalógus szerkezetéről és tartalmáról is.

A képzés célközönsége

Azok a személyek, akik cégük információbiztonságának VDA ISA szerinti önértékelését szeretnék elvégezni, TISAX auditot készítenek elő, vagy általánosságban tovább szeretnék fejleszteni magukat az autóipari szabványok és szisztematikus módszerek tekintetében az információbiztonság területén.

Dátum: 2022.12.01. 09:00 - 2022.12.02. 17:00 (Csütörtök - Péntek)

Helyszín: 1103 Budapest, Kőér utca 2/A C. épület 5. emelet, Laurus Irodaház

A képzéssel kapcsolatos további információkért látogasson el a QFD weboldalára!

További szakmai események megtekintéséhez keresse fel az autopro.hu Eseménynaptárát!

Érdekesnek találta ezt a hírt? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari történésekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink