Szolgáltatók PRICER ipari kijelző rendszer a gyártósorra? Naná! (x)

PRICER ipari kijelző rendszer a gyártósorra? Naná! (x)

autopro.hu | 2015.05.13 20:21

PRICER ipari kijelző rendszer a gyártósorra? Naná! (x)

Nehézséget okoz közvetlenül a gyártósoron megjeleníteni az aktuális gyártási feladatokat? Még mindig A4-es lapokra nyomtatják a munkautasításokat? Küldött már vissza partnere komplett szállítmányokat a hibásan elkészített termék miatt? Sok időt és egyéb erőforrást emészt fel a papír alapú logisztika? Ha bármelyik kérdésre igennel tudott felelni, akkor Önnek a PRICER ipari kijelző rendszer jelenti a megoldást! Olvassa el cikkünket, és tudjon meg többet a Szintézis speciális ipari megoldásáról!

Hirdetés

Munkautasítások delegálása hadiipari technológiával
A PRICER ipari kijelző rendszer egyedülálló módon képes növelni a gyártás hatékonyságát, hiszen megoldást jelent a gyártósoron leggyakrabban felmerülő logisztikai és kommunikációs problémákra. A nagyméretű kijelzőkön a gyártási információk megjelenítésével elkerülhetőek az emberi feledékenységből adódó káresemények, a gyártási instrukciók frissítésével felgyorsíthatók a munkafolyamatok. A PRICER kijelző rendszer és a szerver közötti biztonságos, kétirányú kommunikáció garancia a zökkenőmentes információ átadásra, valamint a manuális információ kihelyezése során felmerülő tévedések elkerülésére.

Gyors munka, tévedések nélkül
A grafikus kijelzők rendkívül sokoldalúak: megjeleníthető rajtuk szöveg, kép, vonal- és QR kód egyaránt, így az eszköz kihasználásának csupán az emberi kreativitás szab határt. A vezető egyetlen kattintással elküldheti a feladatot az operátoroknak, melyet a kijelző azonnal megjelenít, és vissza is igazol, így mindig ellenőrizhető, hogy melyik utasítás mikor jelent meg a munkatárs előtt. A kijelző rendszert irányító szoftver összekapcsolható a legtöbb vállalatirányítási rendszerrel, így valós időben követhető nyomon a termelés teljes folyamata.

Folyamatos innováció, új lehetőségek a logisztikában
A PRICER márciusban mutatta be az ipari kijelzők új funkcióját a SmartFlasht, mely nem más, mint a kijelzők által kibocsátott zöld, villogó fényjel.

A fejlesztés hasznosságát egy gyakorlati példán keresztül szemlélteti a PRICER kijelzők kizárólagos hazai forgalmazója, a Szintézis Informatikai ZRt. rendszermérnöke, Schlakker Zoltán.

– Képzeljük el, hogy a munkatárs alkatrészeket gyűjt össze, a PDA-ban a begyűjteni kívánt eszközök listája. A rengeteg alkatrész között – még ha azok rendszerezve is vannak – nem könnyű megtalálni a megfelelőt. Ekkor jön jól a PRICER ipari kijelző rendszer, mely az új funkciójának köszönhetően villogással jelzi, hogy hol a keresett darab. Lényeges megemlíteni, hogy az eszköz a fényekhez nem ledeket használ, hanem az adó-vevő IR része bocsát ki figyelemfelkeltő zöld villogást, így akár napi 12 órás használat sem befolyásolja az elem élettartamát.

Az elégedett ügyfél a legjobb referencia
A Szintézis Informatikai ZRt. 2011-ben installálta az első PRICER ipari kijelző rendszert a Bosch hatvani üzemének gyártósorára. Akkor még világújdonságnak számított a közvetlenül a gyártósorra felszerelt 20 darab nagyméretű kijelző, melyek a gyártási utasításokat hivatottak megjeleníteni. Az akkori innovatív döntését a Bosch nem bánta meg, sőt… Azóta bővítette ipari kijelző rendszerét, és büszke rá, hogy egy vadonatúj megoldás úttörőjeként növelte hatékonyságát.

A Bosch esetében a gyors és hibamentes információáramlás volt a cél, ebből kifolyólag az általuk választott rendszer kommunikációjának megkérdőjelezhetetlenül biztosnak kellett lennie. Ezért esett a választásuk a hadi iparból adaptált infravörös kommunikációjú PRICER kijelzőre emlékezett vissza Schlakker Zoltán. A rendszer biztonságos és hatékony működése hamar meggyőzte a gyártóüzem döntéshozóit, így nem kellett sokat várni még több kijelző installálására.

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a PRICER ipari kijelző rendszere, kérjen további információt vagy egyedi ajánlatot az alábbi elérhetőségen!

Jánosi Dávid
Kiemelt Értékesítés Menedzser
(+36) 20/255-7637 vagy [email protected]
www.szintezis.hu

Kiemelt Partnereink