Szolgáltatók Óvintézkedések sorával várja a látogatókat Düsseldorf

Óvintézkedések sorával várja a látogatókat Düsseldorf

autopro.hu/V.M. | 2020.07.13 10:19

Óvintézkedések sorával várja a látogatókat Düsseldorf

Fotó: Messe Düsseldorf/ctillmann

A szeptember 4. és 13. között megtartásra kerülő Caravan Salon 2020 lakóautó-vásárral a Messe Düsseldorf vásárvállalat ismét megkezdi a szakmai rendezvények tartását. A düsseldorfi kiállítócsarnok a németországi szövetségi kormány ajánlásainak megfelelő Higiéniai és Fertőzésvédelmi Koncepcióval várja az érdeklődőket.

Hirdetés

Május 31-e óta ismét lehet vásárokat és konferenciákat szervezni Észak-Rajna-Vesztfáliában, július 1-je óta pedig a német kormány is fokozatosan enyhíti az Európai Unión kívülről érkezőkre vonatkozó beutazási korlátozásokat, amiket korábban a koronavírus-járvány miatt vezettek be. Mindez megfelelő körülményeket teremt a nagy tömegeket vonzó rendezvények megtartásához. Ahogy arról az autopro.hu is beszámolt, az idén megtartandó események között szerepel a Wire/Tube szakkiállítás is, mely a kábel és csőszerelvény ágazatok szereplőit várja.

A müncheni ifo gazdaságkutató intézet szerint a düsseldorfi vásárok és konferenciák évente 2,98 milliárd euró árbevétellel, 27.692 munkahellyel, valamint 567 millió euró adóbevétellel járulnak hozzá a német gazdasághoz, ami jól mutatja a korábban a járvány miatt elhalasztott rendezvények megtartásának fontosságát.

Idén kevesebb látogató lesz

A konkrét egészségvédelmi intézkedések között szerepel a látogatói létszám korlátozása, ennek érdekében pedig az összes jegy kizárólag online és regisztrációhoz kötve lesz megvásárolható. A bejáratnál a vendégeknek arcmaszkokat fognak osztani.

Sorban álláskor a távolságtartást a padlón elhelyezett jelzések fogják segíteni, a szabálykövetést pedig a kiállítók, illetve a rendezvényszervezők személyzete fogja ellenőrizni. A megfelelő távolságtartás érdekében a mosdókban egyidejűleg tartózkodók számát is korlátozni fogják a WC-k számának függvényében.

Kézfertőtlenítők lesznek elérhetőek a létesítmény különböző pontjain, rendszeresek lesznek a fertőtlenítések, az érintkezések minimalizálásának érdekében pedig az ajtók folyamatosan nyitva lesznek, és ahol csak lehet, a fizetéseket nem készpénzzel fogják bonyolítani.

A szellőzőrendszer a szükséges friss levegő mennyiségének többszörösét fogja szállítani, elérve, hogy a kiállítócsarnokban a levegő minősége megközelítse a kintiét. A standokat továbbá úgy fogják kialakítani, hogy az segítse a megfelelő légáramlást.

Kiemelt Partnereink