Szolgáltatók Online előadásokra invitál az SMC

Online előadásokra invitál az SMC

autopro.hu | 2020.04.27 16:28

Online előadásokra invitál az SMC

Fotó: SMC Hungary Kft.

A koronavírus megváltoztatja az ipari oktatás és továbbképzés módját is. A személyes találkozók lehetőségének csökkenésével, munkatársai és ügyfelei egészségét szem előtt tartva az SMC Hungary Kft. online előadásokat szervez.

Hirdetés

Az időpontok és az előadások címei az alábbi oldalon tekinthetők meg, jelenleg 5 magyar nyelvű online prezentáción lehet részt venni. Április 30-tól hetente egy előadás indul, melyek listája bővülni fog.

Az első oktatások a következők lesznek:

Energiahatékonyság sűrített levegős berendezésekben

Folyamatosan gyarapodó gazdaságunkban, mikor a kormányok az iparágak, és a fogyasztók egyre növekvő energiaigényével küzdenek, az SMC teljes mértékben elkötelezte magát amellett, hogy a globális fenntarthatóságot is szem előtt tartva, segítse partnereit az energiaköltségek csökkentésében.

Ismerje meg az SMC energiahatékonyságának öt alappillérét, melyek segítenek Önnek a jó energiapolitika intuitív és egyszerű megvalósításában.

A szeminárium során megismerhetik azokat a fő pontokat, amelyekkel javítható az energiafogyasztás (előállítástól a felhasználásig) a sűrített levegős rendszerekben.

Tudatos energiatakarékosság

Ma az iparban dolgozó gépektől egyre nagyobb hatékonyságot várnak tervezői és üzemeltetői részről egyaránt, kordában tartható és főként előre mérhető energiafelhasználás mellett. Hatalmas jelentősége van tehát az energiatakarékosságnak és az energiahatékony szemléletnek. Érdemes ezért ismerni az új energiatakarékos eszközöket, ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy az energiatakarékosság nem azzal kezdődik, hogy veszünk egy ilyen eszközt, hanem azzal a szemlélettel, hogy a már meglévőket optimálisan üzemeltetjük.

Preventív karbantartás

Győződjön meg arról, hogy gépei jól működnek! Mindig a tartós termék gyártására összpontosítunk, de azt is tudjuk, hogy idővel minden amortizálódik. Annak érdekében, hogy a gyártósorok jól funkcionáljanak, számos különféle megoldást és karbantartási alkatrészt használunk, hogy ezeket a komponenseket olyan állapotban tartsuk, amilyen működésre tervezték azokat. A preventív karbantartás nem egy újkeletű dolog, viszont az Ipar 4.0 elterjedésével ismét főszerephez jutott. Akik ezt a gondolkodásmódot követik, azok minden újonnan épített gép kialakításánál vagy régebbi berendezés modernizálásánál biztosítják, hogy hosszú és "egészséges életet élhessen" gépük.
A szeminárium során azt a három fő szempontot vizsgáljuk, melyek segítségével a pneumatikus rendszerekben kivitelezhető a valós megelőző karbantartás

Látogasson el az SMC Hungary Kft. weboldalára és vegyen részt a számos online előadás egyikén!

Kiemelt Partnereink