Szolgáltatók Minden igényre egyedi acélmegoldást kínál a Nefab

Minden igényre egyedi acélmegoldást kínál a Nefab

autopro.hu/H.J. | 2020.07.24 13:48

Minden igényre egyedi acélmegoldást kínál a Nefab

Fotó: Nefab

Sok ipari szegmensben elterjedtek és népszerűek az acél konténerek és tárolók. Hosszú élettartamukkal és tartósságukkal, kiváló védelmet és anyagmozgatási segítséget nyújtanak széles spektrumban, szinte bármilyen termékhez. Visszaforgó logisztikai láncok kiszolgálásához ideális megoldás, akár merev, akár összecsukható formában.

Hirdetés

Egyedi tervezés

Az acél csomagoló anyagok tetszés szerint méretre szabhatóak és alakíthatóak a felhasználási igények szerint, a termékvédelemet és a logisztikai igényeket szem előtt tartva.

Rendkívüli tartósság

Mint alapanyag, az acél kiemelkedően ellenálló és robusztus, ami egyedülálló védelmet biztosít az termékeknek, mind az anyagmozgatás, mind rakatolás során.

Újrahasználható és visszaforgó

Tartósságra tervezve, maximalizálva az élettartamot miközben redukálja a csomagolási hulladékot a termékéletciklus során.

Újrahasznosítható

Az acél, mint alapanyag használatával és újrahasznosításával a környezet megóvása is kiemelt célunk.

Fotó: Nefab

Acélmegoldások egyéni igényre szabva

Veszélyes áruk

A Nefab által fejlesztett visszaforgó acélkonténer három különböző konfigurációban érhető el. Ez a konstrukció közúti és tengeri szállítmányozásra optimalizált, maximalizálva a szállítható áruk (például: légzsákok) számát. A belső konstrukció egyedileg testre szabható az adott terméktípusnak megfelelően.

Fotó: Nefab

Összecsukható megoldások

Az összecsukható acélkonténerek nagyra értékelt megoldások a visszaforgó logisztikai rendszerekben. A Nefab számos megoldást kínál többcélú általános konténerektől kezdve a speciális, egyedi igényeket kiszolgáló, kompakt konstrukciókig.

Fotó: Nefab

Egyedi acél kalodák és tartók

Az anyagmozgatás, csomagolás, gyártósori kiszolgálás, logisztikai hatékonyság igényeihez mérve, valamint a megtérülési időt figyelembe véve, a Nefab a legjobb csomagolási megoldást kínálja.

Fotó: Nefab

Nefab - Acél csomagolási megoldások

További részletesebb információkért kattintson ide, vagy lépjen kapcsolatba a Nefab munkatársaival még ma.

Kiemelt Partnereink