Szolgáltatók Még lehet jelentkezni a Járműipar 2022 konferenciára

Még lehet jelentkezni a Járműipar 2022 konferenciára

autopro.hu/P.B. | 2022.04.01 12:17

Még lehet jelentkezni a Járműipar 2022 konferenciára

Fotó: Portfólió

Ki milyen stratégiát választ a járműipart érintő válságok kezelésére? Milyen fejlesztéseket terveznek a vállalatok versenyképességük megőrzésére a beszállítói kapcsolatok, az ellátásilánc-menedzsment, a digitalizáció, a gyártászöldítés és a termeléshatékonyság területén? Hallgassa meg a legfontosabb iparági szereplőket személyesen vagy online a Portfolio és a MAGE közös szervezésű Járműipar 2022 konferenciáján - ezúttal Kecskeméten.

Hirdetés

A 2021-es év jól indult a járműipar számára, a koronavírus-járvány okozta válságból való kilábalás szépen haladt, egyre több autót tudtak eladni globális szinten. Az öröm azonban korainak bizonyult, részben a járvány is okozott még problémákat, de nagyobb részt a chiphiány, illetve más alkatrészek és nyersanyagok hiánya okoz kapacitásbeli problémákat. A 2022 elején kirobbanó orosz-ukrán háború tovább rontotta a helyzetet.

Kiutat jelenthet a digitalizációs és fenntartható megoldások alkalmazása a termelésben, ugyanakkor a zöldítési elvárások jogszabályi szinten is egyre nagyobb nyomást helyeznek a hagyományos autóipari szereplőkre.

Mi a megoldás?

Ki milyen stratégiát választ a válság kezelésére? Milyen fejlesztéseket terveznek a vállalatok versenyképességük megőrzésére?

Hallgassa meg a legfontosabb iparági szereplőket személyesen vagy online a Portfolio és a MAGE közös szervezésű Járműipar 2022 konferenciáján - ezúttal Kecskeméten; a szakmai programot követően közös vacsorával, esti programmal, networking- és szálláslehetőséggel, valamint a személyesen jelenlévők számára gyárlátogatással.

Fotó: Portfólió

A fő témák:

  • Termelési stratégiák a válságkezelés szolgálatában
  • Vevő-beszállító együttműködések - beszállítási lánc menedzsment és gyártáskapacitás összehangolás
  • Előremenekülés a fejlesztésekben – digitalizáció best practice-ek
  • Technológiaváltás, körforgásos gazdaság, zöldgazdaságra való átállás - kinek mit jelent a gyakorlatban?
  • Elektromobilitás, töltőhálózatok, akkumulátorgyártás - trendek és jövőkép a gyártásban
  • Munkaerő megtartás válságban és azon túl; a munkaerőkölcsönzés lehetőségei és kockázatai
  • A szakmai programot követően közös vacsora, állófogadás, networking és szálláslehetőség
  • Gyárlátogatás körtúra helyszíni résztvevőink számára

A részletes program ide kattintva érhető el, míg az eseményre jelentkezni ide kattintva lehet. A konferencia április 7-8-án kerül megrendezésre Kecskeméten, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban, illetve online.

Tetszett ez a hír? Ne maradjon le a legfontosabb járműipari hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre ezen a linken!

Kiemelt Partnereink