Szolgáltatók Logisztikától a raktározáson át egészen a göngyölegig

Logisztikától a raktározáson át egészen a göngyölegig

2015.11.02 16:20

Logisztikától a raktározáson át egészen a göngyölegig

Az időben történő árubeszerzéstől kezdve a szerelési szolgáltatásokon keresztül a korszerű IT-alapú késztermék-és tárolóedény-menedzsmentig, és az autóiparban szerzett több évtizedes tapasztalatainak köszönhetően mára a Mader név a komplett kiszervezési koncepciók jelképévé vált. A 2015-ös év fejlesztéseiről, bővüléseiről beszélgettünk a hatvani telephelyükön Radosza Ricóval, a Mader Logisztikai Kft. kirendeltség vezetőjével.

Hirdetés

– Milyen változásokat hozott a 2015-ös év a Mader életében?

Ügyfeleink jelentős előírásokat támasztanak felénk, amelynek próbálunk eleget tenni. Autóipari szolgáltatóként nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre ez által a minőségi szolgáltatásnyújtásra valamint a vevőink elégedettségére. Kibővült QSM csapat dolgozik a cég élén, hogy minőségbiztosításunk is kifogástalan legyen. Új logisztikai vezető és Lean Manager erősíti szakértelmével a vezetőséget. Folyamatosan növekedő logisztikai szolgáltatási igényeknek köszönhetően a cég mára a hatvani telephelyen több mint 350 főt foglalkoztató munkáltatójává vált.

– Mit emelne ki a legfontosabb lépésnek ebben az évben innováció szempontjából?

Göngyöleg részlegünkön történt beruházás jelentős mértékű, mert a piacon megtalálható legkorszerűbb mosóberendezés került beüzemelésre szeptember 1-én. Ezzel együtt már 3 tisztító berendezéssel állunk a megrendelőink rendelkezésére.

– Göngyöleg tisztítás, mint szolgáltatás mennyire kelendő az autóipari gyártó cégek részére?

Gyártó cégeknél előírás, minőségi elvárás a forgó göngyölegek tisztasága a termékek védelme, tisztasága szempontjából. A mi több éves tapasztalatunk, szakértelmünk alapján minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani meglévő és leendő vevőink számára.

– Milyen lépéseket tesznek, hogy új partnerekre tegyenek szert?

Minden régióban felvesszük a kapcsolatot az autóipari gyártó cégekkel, piackutatást végzünk, felmérve ezzel, hogy hol tudja a Mader Logisztika a szolgáltatásait kibővíteni és ez által terjeszkedni. Nem zárkózunk el, hogy újabb és újabb kirendeltségeket építsünk, ezzel is áthidalva a földrajzi távolságokat.

Kiemelt Partnereink