Szolgáltatók Legyen Ön is Európai Ipari Mérnök! (x)

Legyen Ön is Európai Ipari Mérnök! (x)

autopro.hu | 2014.10.14 10:04

Legyen Ön is Európai Ipari Mérnök! (x)

A képzés célja olyan gazdasági és menedzsment képességekkel, készségekkel felvértezni gyakorló műszaki szakembereket/vezetőket, melyek biztosítják, növelik saját és munkaadójuk hazai és nemzetközi versenyképességét.

Hirdetés

Európai Ipari Mérnök (European Industrial Engineering) képzést hirdet az MTM Hungária. Egy EIE önállóan vagy csapatban képes analizálni, értékelni és megtervezni összetett feladatokat a vállalat számos területén. A képzés során feladatok és komplex esettanulmányok segítenek az újonnan szerzett ismereteket közvetlenül gyakorlati tapasztalatokra váltani, ezáltal hidat képezve a napi hasznosítás felé. A megfelelő módszer választásától és alkalmazásától függetlenül, a csapatban történő célorientált és sikeres munka a képzés alapvető célja.

Újdonság a képzés magyar verziójában, hogy a résztvevők már a képzés során Lean gyártórendszer esetpéldát, és egy több funkcionális területet is érintő komplex vállalati esetpéldát dolgoznak ki, mely valamennyi témakörrel összefügg, és megköveteli az új ismeretek, eszközök gyakorlatba való átültetését -, így természetesen azok folyamatos és alaposabb elsajátítását is.

A képzés október 17-én indul, kéthetente pénteken és szombaton lesznek a képzési napok.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Kiemelt Partnereink